Až do 4. ledna můžete stahovat Assassin's Creed III z roku 2012. Hra je opět ke stažení na speciální stránce - ZDE. Po jejím přidání na váš Uplay účet už vám zůstane navždy. Stačí tak pouze stáhnout a hrát.

Název Assassin's Creed III celkem klame. Ve skutečnosti se jedná o páté pokračování této úspěšné dobrodružné série. Po předchozích dílech se hra vydala do Severní Ameriky roku 1775. To znamená období americké války o nezávislost, která je hlavním tématem celé hry.

Zdroj: Youtube

Hrdina Connor je napůl indián, který se vydává za pomstou. Angličtí kolonisté mu totiž vyvraždili rodnou vesnici. Na své cestě zavítá třeba do měst Boston, New York a také rozlehlé divočiny. Mezi dobovými zbraněmi nechybí muškety, tomahawky a samozřejmě tradiční výbava asasínů - skryté čepele.

Assassin's Creed III dává prostor některým známým historickým událostem a rovněž postavám. Ukáže se například George Washington. V průběhu hraní se navíc můžete s vlastní lodí vydat na moře.

Prostředí oživí střídající se roční období, sníh má navíc velký vliv na různé herní prvky. Jsou vidět stopy, pohyb je pomalejší a nepřátelé vidí na kratší vzdálenost.

Grunex.com