Jak může takové dobývání vypadat, ukazuje v sedmi minutách záběrů nové video. Tvůrci připomněli, že se nejedná o finální verzi hry. Na začátku je důležité strávit alespoň nějaký čas plánováním. Hra vám tak dovolí okolo cíle rozmístit bojovou techniku, včetně beranidel, katapultů a věží. Následuje rozmístění vojáků.

Po přípravách se už můžete v roli vojevůdce pustit do bitvy. Obsluhovat lze také obléhací stroje. Jakmile je obrana hradu oslabena, je čas vylézt na hradby a pustit se do boje pomocí mečů. Ke konci už nepřátelům nezbývá nic jiného, než se stáhnout do poslední nedobyté části hradu.

Zdroj: Youtube

Mount & Blade II: Bannerlord má být zasazen před dřívější hru Warband, zhruba 200 let do minulosti. Příběh hry tak ukáže formování království, která hrají důležité role ve Warband. Hlavních herních frakcí má být minimálně šest, kromě toho se objeví také několik menších, jako třeba žoldáci.

Zdroj: Youtube

Hra zatím nemá stanovené datum vydání, letos by ale fanouškům konečně měla nabídnout nějakou možnost, jak si zahrát. Pravděpodobně tak koncem roku bude spuštěna testovací verze. Bannerlord má být zatím pouze pro počítače.

Grunex.com