Také nejnovější Call of Duty: Advanced Warfare pokračuje v tradici nových stažitelných přídavků. Vydavatel Activision nyní představil pomocí videa ten 3. a zároveň předposlední. Jmenuje se Supremacy a opět přináší standardní porci obsahu.

Hlavní částí je tak čtveřice nových map pro on-line hraní. Jednou z nich je třeba Kremlin, odehrává se v okolí ruského prezidentského paláce. Při pohybu po mapě je třeba dávat pozor na nástražná minová pole. Mapa Compound představuje tréninkové zařízení společnost Atlas, schované v americkém Coloradu.

Zdroj: Youtube

Skyrise potěší fanoušky dřívějšího dílu Modern Warfare 2. Mapa je z velké části inspirovaná Highrise, jenž nechala hráče bojovat na střeše mrakodrapu. Posledním novým kouskem pak bude Parliament. Zde se bude bojovat na vojenské nákladní lodi, jenž kotví u Londýna.

Přídavek opět nezapomene ani na Exo Zombies režim. Zde se čtveřice hráčů ocitá na velké letadlové lodi. Postavit se musí novým druhům zombií a k tomu pomohou třeba nové zbraně.

Supremacy vyjde již 2. června pro Xbox One a Xbox 360. Hráči na ostatních herních platformách si budou muset zhruba měsíc počkat.

Grunex.com