Více informací o testovací verzi, k níž se lze přihlásit na oficiálním webu - ZDE, není. Vydavatel rovněž neřekl, kdy dojde k jejímu spuštění. Nejdříve se uskuteční uzavřená část, do které vydavatel vybere některé z hráčů, co se registrovali. Slíbena je ale rovněž otevřená fáze betaverze.

Nová upoutávka připomíná, o čem nové Ghost Recon bude. Hlavní úkol je celkem prostý, zlikvidovat nebezpečný drogový kartel v Bolívii. V jakém pořadí se do misí pustíte, a jak je splníte, bude zcela ve vaší režii.

Záběry rovněž slouží k představení nových stran konfliktu. Na straně kartelu bude bojovat dobře vybavená bolivijská armáda, protože si ji zkrátka kartel může dovolit zaplatit. Proti nim se postaví odhodlaní partyzáni s nedostatečnou výbavou. Právě odboj bude vaším jediným spojencem na nepřátelském území.

Zdroj: Youtube

Od posledního dílu Ghost Recon se nový Wildlands liší hlavně obří svobodou, kterou hráčům poskytne a velkým důrazem na hraní v režimu on-line spolupráce až ve čtyřech. Sólo režim nebude chybět, ostatní členy vaší jednotky obslouží umělá inteligence.

Ghost Recon: Wildlands má stanovené datum vydání na 7. března 2017. Vyjde pro počítače a konzole Xbox One a PlayStation 4.

Grunex.com