Novinka stejně jako první díl obsáhne celé USA a hráči se tak mohou těšit na bohaté možnosti a různorodou krajinu. Tvůrci lákají na New York, Grand Canyon, řeku Mississippi a spoustu dalšího.

Velkým herním světem ale The Crew 2 teprve začne. Hra totiž zdaleka nebude pouze o tradičních autech. Virtuální závodnici budou moci ovládat terénní buginy, motorky, ale také rychlé motorové čluny či letadla.

The Crew 2 tak nabídne závody na souši, vodě a ve vzduchu. Ubisoft si tak od hry slibuje skutečně obří závodní zážitek, který bude těžko hledat podobně obsáhlou konkurenci.

Zdroj: Youtube

Herní svět bude samozřejmě plný nejrůznějších závodů, výzev a dalších disciplín, které důkladně otestují vaše závodnické dovednosti. Hráči budou rovněž postupně budovat svoji vlastní kolekci aut, letadel a dalších strojů.

Zdroj: Youtube

The Crew 2 půjde hrát sólo, primárně je ale hra určena pro on-line hraní s kamarády a dalšími hráči, jenž budete v obřím herním světě potkávat. Připraveny budou nejrůznější možnosti, jak porovnat svoje dovednosti.

Hra vyjde začátkem roku 2018 pro počítače a herní konzole Xbox One a PlayStation 4.

Grunex.com