Zatím kromě potvrzení existence samotného pokračování ukázal, jaké zhruba herní prostředí mohou hráči očekávat. Čtveřice velmi krátkých videí ukazuje skutečné záběry z amerického státu Montana, který má zřejmě sloužit pro herní a fiktivní stát Hope Country.

Zdroj: Youtube

O herní náplni zatím nebylo prozrazeno prakticky nic, ale protože se série Far Cry několik posledních dílů drží základní šablony, tak základní pilíře jsou celkem jasné. Jmenovitě jde o velký otevřený svět s celou řadou vedlejších aktivit mimo hlavní dějovou linku, série také nabízí systém výroby předmětů a vozidla (v případě dílu Primal jsme jezdili na mamutech a šavlozubých tygrech).

Zdroj: Youtube

Zbylá dvě videa si můžete pustit na YouTube - ZDE a ZDE.

Far Cry přitom není jedná velká série, pro kterou Ubisoft chystá pokračování. Potvrzen je nový díl dobrodružného Assassin's Creed. Podle uniklých informací se jmenuje Origins a hráče vezme do dávného Egypta. Jeho odhalení je rovněž slíbeno v blízké době.

Jako poslední hru Ubisoft aktuálně potvrdil závodní The Crew 2 - pokračování série, která v prvním díle nabídla velký otevřený svět plný závodění a on-line prvků.

Grunex.com