Série NBA 2K se vrací s aktuálním ročníkem a jak bývá u sportovních her zvykem, opět přináší lepší zážitek z virtuálního sportu, než tomu bylo v případě předchůdce. Jako největší novinku vyzdvihuje vydavatel kariéru.

Režim kariéry dostal v letošní hře stylový název „Livin' Da Dream". Na jeho scénáři a režii se podílel legendární filmař Spike Lee. Společně s propracovaným soundtrackem od známých DJ se hráči mohou těšit na skvělou atmosféru.

„NBA 2K16 je nejrealističtější a nejambicióznější basketbalovou simulací, na které jsme kdy pracovali," prohlásil Greg Thomas, ředitel studia. „Jelikož se jedná o titul, jenž na trh přichází každý rok, je pro nás posouvání hranic možností tím nejdůležitějším úkolem. Zapracovali jsme do hry 2K16 víc obsahu než kdy dříve a přichystali hráčům prožitky, které věrně kopírují dění nejen na hřišti, ale i mimo něj," dodal.

Zdroj: Youtube

Nová vylepšení herníhé systému znamenají promyšlenější, nesmírně realistické pohyby hráčů, fyzikální model míče a kolize mezi hráči. Zkusit můžete také nový režim MyPARK. Přináší možnost vytvořit vlastní pouliční legendu v některém ze tří rozšířených parků a ohromit celý svět svými dovednostmi. Modern Legends zase přináší 12 legendárních týmů, mezi kterými nechybí nejslavnější soupisky posledních 15 let.

Režim 2K Pro-Am zase přináší volnost při úpravách týmu a 5v5 turnaje. Rovněž je zaměřen na online hraní s kamarády. V neposlední řadě přichází také doprovodná mobilní aplikace MyNBA2K16. Dostupná je pro systémy iOS a Android a díky ní můžete mít tak kompletní přehled o hře prakticky kdekoliv.

NBA 2K16 vyšlo pro počítače a herní konzole Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One a PlayStation 4.

Grunex.com