Omen World of Tanks 3v3 Cup se bude skládat ze čtyř online kvalifikací, online a offline finále. Pojďme se tedy podívat podrobněji na formát celého turnaje.

Kvalifikace Omen WoT 3v3 Cupu

Týmy čekají celkem čtyři kvalifikace, ze kterých postoupí vždy čtyři nejlepší týmy. Nejúspěšnější tým v kvalifikaci se potom může dočkat příjemného finančního bonusu 1500 korun. Každá kvalifikace bude streamovaná, a to v podání zkušeného komentátora Auxe.

Termíny kvalifikací:
• Omen World of Tanks 3v3 Cup - kvalifikace #1 - 16. března 2017
• Omen World of Tanks 3v3 Cup - kvalifikace #2 - 23. března 2017
• Omen World of Tanks 3v3 Cup - kvalifikace #3 - 30. března 2017
• Omen World of Tanks 3v3 Cup - kvalifikace #4 - 6. dubna 2017

Registrujte se na ZDE právě teď.

Turnaj Omen World of Tanks 3v3 Cup.Zdroj: archiv Grunex.com

Online finále OMEN WoT 3v3 Cupu

Do online finále v sobotu 15. dubna 2017 postoupí 16 nejlepších týmů. Z těchto týmů trojice nejlepších postoupí do offline finále, které se koná v Re-Play studiu! Online finále se bude hrát systémem double elimination, takže do offline finále se postoupí účastník finále winners bracketu a finalisté loosers bracketu.

Online finále vás pak provede komentátorská dvojice Aux a Marty, kteří budou taktéž na komentátorských křeslech i během offline finále v Re-Play studiu.

Offline finále OMEN WoT 3v3 Cupu

Do offline finále v neděli 23. dubna 2017 postoupí tři nejlepší týmy z online finále, které se poperou o prizepool 30 tisíc korun. Tým, který se dostal do finále winners bracketu a poté týmy, které se dostali do finále loosers bracketu. Jak již bylo několikrát zmíněno, tak offline finále proběhne v Re-Play herně a celé finále bude streamované a komentované dvojící Aux a Marty.

Prizepool
• 1. místo: 15 tisíc korun
• 2. místo: 9 tisíc korun
• 3. místo: 6 tisíc korun

Registrujte se ZDE právě teď a při čekání na turnaj prozkoumejte produkty Omen od Hewlett-Packard s procesory Intel Core i7. Do portfolia této nové herní značky patří notebooky Omen 15 a Omen 17, desktopy a také unikátní výkonný stolní počítač Omen X s nevšedním, moderním a promyšleným designem.

Zdroj: Youtube

Grunex.com