Guns N' Roses se představí v sestavě Axl Rose (zpěv, piano), Duff McKagan (basa), Slash (sólová kytara), Dizzy Reed (klávesy), Richard Fortus (rytmická kytara), Frank Ferrer (bicí) a Melissa Reese (klávesy).

Charismatický zpěvák Rose se do Letňan vrátí po roce, kdy zde zazpíval jako člen AC/DC. Skladatel a kytarista Slash (vlastním jménem Saul Hudson) loni vystoupil v Malé sportovní hale na Výstavišti v Praze.

Předprodej pro Evropu začíná 9. prosince 

Turné začne 27. května 2017 v Dublinu a zastaví se v osmnácti evropských městech, mezi kterými nebude chybět Londýn, Paříž, Madrid, Vídeň, Kodaň a mnoho dalších. Série koncertů bude dále pokračovat do Severní Ameriky a Kanady. Předprodej vstupenek pro Evropu začíná 9. prosince. Lístky na pražský koncert budou v cenách od 1490 do 3590 korun.

Guns N' Roses, jejichž začátky sahají do roku 1985, dva roky po svém vzniku zaujali svojí nahrávkou Appetite for Destruction, která se stala nejprodávanějším americkým debutem všech dob.

V ČR kapela vystoupila naposledy v roce 2010

Po celém světě se prodalo více jak 30 milionů kopií. V roce 1991 následovala sedminásobně platinová alba Use Your Illusion I a Use Your Illusion II. Zatím poslední album Chinese Democracy kapela vydala v roce 2008.

V České republice Guns N' Roses vystoupili naposledy v roce 2010 v pražské O2 areně. Zpěvák Axl Rose tehdy plně dostál pověsti rozmarné a náladové hvězdy, která ho předcházela, a koncert zahájil s velkým zpožděním.

Čtěte také: Hit Deep Purple vznikl kvůli Čechovi, který zapálil kasíno