Jak zní nová písnička naživo, si mohou fanoušci přijít poslechnout už tuto neděli 16.11. na mejdan k jejímu vydání do pražského Meetfactory. Za symbolické vstupné 100 korun jim k tomu David Koller s kapelou odehraje celý koncert. „Bude to naše příprava na pondělní vystoupení nazvané Znovu 89, které se bude konat 17. listopadu na Václavském náměstí. V našem bloku si pozveme na pódium i Lenku Dusilovou, Dana Bártu, Michaela Kocába nebo Petra Vášu. Akci, která potrvá od 18 do 20 hodin, bude v přímém přenosu vysílat Radiožurnál," říká David Koller, který si odtud ještě odskočí zazpívat do Národního divadla píseň složenou pro akci Paměť národa Ivanem Králem a Vlastou Třešňákem.

Singl Ani ty ani já na Soundcloudu

Základy aktuálního singlu Ani ty ani já měl David Koller podle svých slov dlouho v šuplíku. „Slovenská textařka a básnířka Mirka Ábelová mi z nich za jeden den pomohla udělat písničku. Na té jsem měl nakonec skvělou možnost pracovat s lidmi, jejichž zvuk je slyšet na mnoha nahrávkách, které mám rád," říká.

Aktuálně má David Koller před sebou tři závěrečné koncerty akustického turné, které trvá s přestávkami dva roky. Poslední možnosti vidět někdejšího frontmana Lucie se svou kapelou unplugged budou 26.11. v Jičíně, 27.11. v Jablonci nad Nisou a 3. 12. v Českých Budějovicích.