„Máš dar od boha, to se nedá nacvičit,“ řekl Jaromírovi, který se živí jako dělník a je otcem dvou malých dětí, Rytmus. „Máš talent, jsi hotový zpěvák. Mimochodem, nezpíváš s kapelou?“ zajímal se Pepa Vojtek – a Jaromír vzápětí jeho „čuch“ potvrdil. „Líbí se mi navíc na tobě, že nejsi nafoukaný, že vystupuješ naprosto přirozeně.“ Ačkoliv by se mohlo zdát, že talentovaný rocker využije nabídky jediného rockera Vojtka v porotě, nakonec se rozhodl pro Michala Davida. „Jaromír je perfektně vybavený, předvedl fantastický výkon, bomba. Má na to, aby se stal hlasem, který hledáme.“

Michal David zvětšil svou „stáj“

Michal David do své stáje přibral i třiatřicetiletého Jiřího Koběrského, člena někdejšího boybandu V. I. P., sama si jej pak mezi Darou Rolins a Rytmusem zvolila čtyřiadvacetiletá Kateřina Petráňová z Jablonce nad Nisou. Jak ovšem toto hudební spojení dopadne, je otázka – Kateřina totiž v předtáčce prohlásila, že má ráda starý bigbít, Led Zeppelin či Pink Floyd. David ale sdělil, že má v úmyslu jít s ní romantickou cestou.

Slibným úlovkem Dary Rolins je jednadvacetiletá Katarína Demská, která zaujala netradiční úpravou Jacksona, a devatenáctiletá Dominika Šuĺáková z Petržalky. „Jsem okouzlená, jsi živé stříbro, máš výborný look, jde z tebe čistá energie,“ řekla Dominice s dlouhou rudou hřívou.

Pro dceru organizátora Andělů cesta soutěží skončila

Žhavým tělískem v soutěži se může stát i sedmnáctiletá Michaela Husárová z Hrabové, jejíž hlas nápadně připomněl Amy Winehouse, a třiadvacetiletá Barbora Švidraňová ze Žiliny – obě si vzal „pod křídla“ Pepa Vojtek. Naopak pro Magdalenu Wronkovou, dceru známého hudebního producenta Leška Wronky, cesta soutěží skončila.