„Máme za sebou další dobrý rok. Téměř 100 koncertů. Nové album Vlčí srdce. Ve vyprodané Lucerně jsme právě zakončili naše zatím největší turné. Co víc si může začínající kapela přát? Snad, aby nám vydržela energie, přátelství a láska k muzice tak, jak to máme právě teď," zaznělo od Jindry Poláka.

Závěrečný koncert turné Vlčí srdce si v sobotu večer nenechalo ujít 2 500 návštěvníků. Sedmičlenná kapela, pro kterou je charakteristická pozitivní energie a nespoutaná radost z hudby, odehrála dvouhodinový koncert, na kterém ovace fanoušků nebraly konce. Zazněly jak hity z debutového alba jako Magdaléna, Co bylo dál?, Nebe nad Prahou, tak většina autorských skladeb z druhého desky Vlčí srdce, jež vyšla letos na podzim. Aktuální singl Klidná jako voda si s Jelenem zazpívala celá Lucerna.

Spolu s nimi se představila spřízněná písničkářka Kateřina Marie Tichá. Ve dvou skladbách dostala prostor Vu Thao Chi, talentovaná vietnamská zpěvačka z Plzně a akordeonistka Maruška Cejnová. Hostem turné byl objev posledních měsíců, písničkář David Stypka, který se svou kapelou Bandjeez nedávno vydal EP Jericho a nyní chystá plnohodnotné album.

Jelen během podzimního turné k desce Vlčí srdce zavítal do 15 měst. Koncerty s neopakovatelnou atmosférou zhlédlo více než 15 000 diváků. Fanoušci, kteří se na koncert nedostali, mají možnost znovu na jaře. Kapela přislíbila, že se během jarních měsíců na pódia opět vrátí.