Půjde o jeden z posledních samostatných koncertů před roční plánovanou pauzou, během které budou hudebníci připravovat novou nahrávku.

Aktuální program doprovodí výpravná scéna, laděná do stříbrné barvy se sedmdesátkovými disko koulemi, zrcadly nebo blýskavými kostýmy a dalšími efekty. „Hledali jsme efektní a funkční koncept, na který nás nakonec navedla hudba z posledního alba. Sice zní současně, ale odkazuje k 70. letům, tedy k době disko koulí a zrcadel," popisuje kytarista kapely Pepa Bolan. Jako i v předchozích letech stojí za celou scénou muzikanti z kapely a jejich tým.

„Snažili jsme se využít hry se světlem, tmou a hlavně s odrazy. Ty si můžeme dovolit díky zadní části pódia, které vévodí obří polopropustné zrcadlo. Prostorům opticky přidává a doplňuje je o další rozměr," láká na koncert bubeník Matyáš Vorda a dodává, že i přes vizuální efekty půjde samozřejmě hlavně o muziku. V devadesátiminutovém hudebním setu kapela zvládne přehrát celé nové album, které proloží nejzásadnějšími skladbami z minulých desek.

V roli předkapely se na Všechny kočky tour part. II. představí někdejší kapela Holden Caulfield, která si nedávno zkrátila název na Holden a po dvou letech vydává novou desku v češtině.