Kapela přiveze ten nejlepší a největší výběr hitů, slibuje frontman Zdeněk Hrachový.

„Flereti přivezou do Zlína ten nejlepší a největší výběr hitů jak starých, tak novinkových z alba Hopa Bejbe. Zároveň se tímto koncertem otevře nová koncertní sezona klubu Masters of Rock Café," uvedl kapelník Fleretu Zdeněk Hrachový.

Skupina Fleret se již přes tři desítky let úspěšně prosazuje se svým repertoárem na koncertních i festivalových scénách jak v celé České republice, tak i v zahraničí. Typickým znakem této formace je nezaměnitelný zvuk vycházející z regionálních a lidových kořenů. Ty se projevují také v obsazení kapely (housle, fujara, klarinet, flétny, mandolína), v jazyce textů písní, v typických hudebních i pěveckých frázích a v melodice. Lidové prvky mísí Fleret i s rockem.

Za svou více než 30letou kariéru stvořili Flereti spoustu hitů jako Zafúkané, Sbohem galánečko, Kurnikšopatožtone, Večer křupavých srdíček, Umělci na šňůře a mnoho dalších.

Jako host vystoupí kapela Pozdní sběr, v jejíž sestavě hraje např. Michael Vašíček exČechomor, Karel Macálka exRangers, Jíra Meisner exKamelot a v neposlední řadě pochopitelně také frontman kapely Jiří Pařez. (ex)