Poslední show před prázdninami si nenechaly ujít ani Helena Vondráčková a Adéla Gondíková, které budou už na podzim hostovat v hlavních rolích Donny a Tanyi. Nadšené publikum odměnilo všechny účinkující potleskem ve stoje a pak už následovala after party, která se protáhla do ranních hodin.

Mamma Mia! se na scénu Kongresového centra Praha vrátí 12. září a pro velký zájem do vánoc přidala několik nových termínů.

Hvězdy muzikálu Mamma Mia! ale dlouhé prázdniny nečekají, Adéla Gondíková začala s přípravou choreografií už v květnu a během léta musí zvládnout hodiny zpěvu. S Danielou Šinkorovou, Alenou Antalovou a Leonou Machálkovou bude zpívat Dancing Queen a Super Trouper, k tomu ji čeká "muzikálový románek" s jedním tanečníkem na pláži. Svého současného partnera, Jiřího Langmajera, potká jen v šatně a na jevišti mu půjde na svatbu (nikoliv jako nevěsta).

Zatímco Adéla s Helenou budou zkoušet, ostatní se vydají na dovolenou - Danka míří na Sardínii, Olga Lounová do USA a Jitka Asterová společně s Michaelem Foretem a Pavlem Vítkem na chatu v Polabí.