Album Proud mezi námi vyšlo v říjnu minulého roku. Obsahuje celkem jedenáct nových skladeb. „Kapela stále zraje nejen po muzikantské a textařské stránce. I svým zvukem se Reflexy snaží jít s dobou. Na albu najdete pomalejší písně, některé popovější, ale i s rockovými prvky,“ popsala nové CD manažerka Gabriela Pokorná.

Na albu se podíleli i další muzikanti. Mimo jiné finalistka druhé řady SuperStar Alžběta Kolečkářová. Ta nazpívala s kapelou duet Proud mezi námi, který dal název celému albu. Píseň sklízí u posluchačů velký úspěch. Na internetu má již přes 150 tisíc zhlédnutí. Dalším hostem na albu je Jarda Bobowski ze skupiny Premier, který se podílel na skladbě Můj čas nevypršel.

Farmářské trhy ve Žďáře nad Sázavou.
Ve Žďáře budou na farmářských trzích k mání také tradiční síťovky

Kapela Reflexy ročně odehraje na 150 koncertů a festivalů napříč celou republikou. Mezi hity kapely patří skladby Ty jsi divoká, Neříkej nebo Euforie.

Informace o koncertě naleznete i na facebooku. Mimo jiné se tam každý může zúčastnit soutěže o konzumační lístky. Ostatní návštěvníci koncertu se mohou těšit na speciální nabídku občerstvení.

Pavlína Zichová