Základem playlistu každé koncertní zastávky budou její největší hity, které aktuálně vydává na svém výběrovém albu Tie naj. Ve čtvrtek 27. listopadu s kapelou za zády dorazí do pražského Divadla Hybernia. Od 19 hodin tam přehraje své nejpopulárnější skladby, jako jsou Horehronie, Stonka, V sieti ťa mám, Pri oltári, Jabĺčko, Ľudskosť, Odpušťám a další.

„Po třech albech jsem se rozhodla poprvé poohlédnout zpět a sjednotit všechny svoje singlové úspěchy a přidat i několik novinek. Kromě deseti hitů jsem na album zařadila i pět písní, které fanoušci zatím mohou znát pouze z rádií. Například novou verzi skladby Ovoňaj ma ako ružu 2014, kde si zarecitoval herec Ladislav Chudík, loňský hit Rozchodový Reggaeton nebo aktuální singl Navždy. To vše samozřejmě zahrajeme i na turné," popisuje sedmadvacetiletá zpěvačka Kristína.

K poslední zmiňované skladbě Navždy z pera legendárního textaře Kamila Peteraje připravila i nový videoklip, který album i turné propaguje. „Tuto píseň věnoval Kamil Peteraj jako svatební dar svému synovi, a já osobně jsem ji na jeho svatbě zazpívala. Ta skladba je oslavou všech, kteří se rozhodli žít po boku milované osoby, kteří prostě touží být navždy se svou láskou," prozradila Kristína.

Video k písničce, jenž je vzpomínkou zamilovaných manželů, kteří spolu prožili celý život, se natáčelo v Česku a na Slovensku a o jeho režii se postaral Mayo Huraj. „S Mayem jsem natočila už několik klipů a každý z nich na internetu vidělo několik milionů lidí, takže má mou plnou důvěru. Děj je umělecky zpracovaný a má silné emoce," doplňuje zpěvačka. 

Horehronie Tour 2014
20. 11. Znojmo
21. 11. Olomouc
27. 11. Praha
11. 12. Zlín
13. 12. Krnov