Hlásit se můžou skupiny po třech až osmi zpěvácích. „Každá zazpívá pět písní v jakémkoliv provedení. Zaznít můžou jak bez doprovodu, tak s hudebními nástroji, to už necháváme na týmech samotných," sdělil za pořadatele Pavel Klvač.

Každý pěvecký tým bude rozdělený k jednomu stolu. Půjde o takzvaný soutěžní zpívající stůl. „Jejich počet je ale omezený, proto by zájemci neměli příliš dlouho váhat s přihláškou," informoval Klvač s tím, že uzavírka přihlášek je stanovená na 6. ledna. Skupiny se můžou registrovat na e-mailové adrese ředitele umělecké školy Musila. Ten jen také garantem, porotou i průvodcem soutěže.

Novoroční stodola je veřejně přístupná. Diváci budou mít vyhrazený prostor v blízkosti soutěžních stolů. „Smyslem soutěže je totiž hlavně společná zábava. Ti, kdo přijdou soutěžící podpořit, pak zaplatí snížené vstupné do zooparku ve výši čtyřiceti korun. Zpěváci pak mají vstup zdarma," informoval Klvač.

Akce se uskuteční 14. ledna od tří hodin odpoledne. „Vyhodnocení a předání cen proběhnou hned po ukončení soutěže," doplnil pořadatel.