Městské informační a turistické středisko.Zlínská síť cyklostezek se stále rozrůstá. Pro letošní sezonu nabízí okolí Zlína 23 kilometrů cyklostezek. Takzvaná městská obslužná cyklostezka nabídne cyklistům téměř pět kilometrů dlouhou trasu centrem Zlína, která vede podél třídy T. Bati.

„Zázemí pro maminky s dětmi nabízí Zlínský klub 204. Maminky zde mohou využít možnosti přebalení či nakrmení dětí. Na hradě v Malenovicích je k vidění kromě jedinečné kostry slona také nová expozice historických hodin, nábytku a zbraní. Ve zlínské zoo jsou návštěvníkům k dispozici nové zastávky vláčku a mimořádné podzimní prohlídky zámku Lešná," doplňuje výčet Pavla Julinová, vedoucí Městského informačního a turistického střediska ve Zlíně.

Novinky má připravené i samotné informační středisko. Návštěvníci se mohou se Zlínem seznámit prostřednictvím nové aplikace pro mobilní telefony – Zlín Guide, která slouží jako průvodce městem (včetně historické přímky).

Novinky.Potřebné informace najdou také na novém turistickém portálu www.ic-zlin.cz. Přímo na „íčku", které sídlí na náměstí Míru, je nově v nabídce DVD Století Miroslava Zikmunda, kniha Tomáš Baťa ve vzpomínkách našich prodavačů, čtyři druhy barevných štítků na hole, nové turistické razítko a další.

Více informací: Městské informační a turistické středisko, nám. Míru 12, 761 40 Zlín, tel.: 577 630 222, 577 630 270, fax: 577 630 274, e-mail: is@zlin.eu.