VYBERTE SI REGION

Pikantní velikonoční špízy

recept zaslal Pavel Stöher, Husinec

14.3.2012
SDÍLEJ:

jarní receptyFoto: Bürgerová

Ingredience:

500 gmletého masa, 1 pórek, 1 vejce, 1 rohlík namočený v mléce, 1 najemno nakrájenou cibuli, 1 lžíce nasekané pažitky, 1 lžíce nasekané petrželky, mletou sladkou papriku, pepř, sůl, hořčici

Postup:

maso smícháte s vejcem, v mléce namočeným a vymačkaným rohlíkem, jemně nakrájenou cibulí, pórkem, hořčicí, paprikou, solí, pepřem a bylinkami. Vytvoříte válečky, napíchněte na špejli a dáte do pekáčku, podlijeme trochou vody a pečeme dokud nejsou zlaté.

 

 

 

Autor: Kristýna Bürgerová

14.3.2012 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

David Rath
1 18

Rathova korupční kauza: Soud vrátil k došetření druhou větev

Joe Biden
3

Viceprezident USA Biden se obává vměšování Ruska do evropských voleb

Brno podepsalo smlouvu o Hyperloopu. Má přispět také k rozvoji vědy ve městě

Brno – Kapsle létající tubami rychlostí čtrnáct set kilometrů v hodině může znít jako sci-fi, přesto se na vývoji těchto technologií Brno chce podílet. Zástupci města i Jihomoravské kraje ve středu podepsali dohodu o spolupráci s firmou Hyperloop Transportation Technologies. Ještě letos chtějí začít pracovat na studii proveditelnosti projektu. „Náklady velmi hrubě odhaduji na pět milionů korun pro kraj i Brno," sdělil náměstek krajského hejtmana pro oblast vědy a inovací Jan Vitula.

Nová škola pro sestry by měla vyřešit jejich nedostatek

Rumburk – Již za rok a půl by mohli nastoupit první studenti do nového oboru na vyšší odborné škole ve Varnsdorfu. Studovat by v něm měly budoucí zdravotní sestřičky.

Kavárník Ondřej Kobza: Jsem jezuitský podnikatel

V pražském kavárenském podhoubí nenajdete známější jméno. Ondřej Kobza má hrst plnou nápadů. Jeho tvář, nejprve spojenou s vršovickým podnikem Café V lese, začíná poznávat celá země, kterou v posledních letech rozehrál projekt Piána na ulici. Kobza má originální pohled na byznys, podporuje levicové ideje, věří v občanskou společnost i v sílu jednotlivce.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies