Koncem roku pořádá KlasA již tradičně velkou spotřebitelskou soutěž. Letos tomu nebude jinak. Od září až do 15. prosince sbírejte obaly z výrobků se značkou KlasA a můžete vyhrát vybavení kuchyně, výrobky české značky Tescoma, v celkové hodnotě
60 tisíc Kč. Metodika soutěže je úplně stejná jako v předchozích letech. Vyhrává ten soutěžící, který nasbírá a pošle nejvíce obalů z výrobků se značkou KlasA.
Hlavní výhra je připravena pro dva soutěžící, kteří zašlou nejvyšší počet obalů. Zkušenosti z loňských ročníků soutěže ukazují, že nejpilnější soutěžící jsou schopni zaslat i desetitisíce obalů!
Dárek za účast v soutěži je připraven pro každého, kdo splní podmínky soutěže. Už za deset obalů od výrobků se značkou KlasA lze získat termohrnek, za 20 obalů od výrobků se značkou KlasA je připravena termoska. Minimálně 30 obalů je potřeba pro to, aby si výherce mohl donést termohrnek s adaptérem do auta.
Každý soutěžící musí vyplnit soutěžní kupon, který si může vyzvednout buď během propagačních akcí se značkou KlasA, nebo si jej může stáhnout na webových stránkách www.eklasa.cz.