Z čeho máme největší strach? Čeští muži se při seznamování děsí zoufalek a zlatokopek. To by jeden i pochopil, ale pak se dozvíte, že Naiva ze Zlína Světlaně z Uralu poslal postupně více než milion korun. Je třeba dodat, že naiva byl nejen movitý, ale i ženatý padesátník, a Světlana po získání peněz náhle zemřela, tedy prý zemřela. Bodrý Zlíňák se zamyslel, na manželku nepomyslel, a vyrazil vše oznámit na policii. Ta jeho životní tragédii ve svém neopakovatelném jazyce jako varování všem ostatním nadrženým chlapíkům pustila do světa. Kdyby žil ve Světlanině zemi, kde byste mohli Za nevěru do vězení. Ruští zákonodárci o tom opravdu uvažují, tak by se před rozzuřenou manželkou měl alespoň kde schovat.

Ivan Hoffman
Komentář Deníku: Sen o dvou premiantech Evropy nevyšel

Peníze se ale dají utrácet různě. Známe jednoho borce z Vysočiny, který má velmi neobvyklého koníčka. Za záchytku utratil už přes půl milionu. Prostě: Když to miluješ, není co řešit.

Kromě chlastu mají naši lidé samozřejmě rádi i zvířátka. Hlavně metropole je v tomhle směru skoro úchylná. Lidé si půjčují stáda, v Praze pasou ovce i kozy. Chcete další důkaz lásky? Znáte tu netradiční léčebnou metodu, v níž hlavní roli hrají poměrně odporní kroužkovci? Takže vás nepřekvapí, že Po přiložení si lidé pijavice odnášejí domů. To je jasný, když je milují…

I proto by milovníci zvířátek měli vědět, že je velmi důležité, když se Hmyz naslano i nasladko uvaří zaživa. Mrtvý se rychle kazí, vysvětluje kuchař. Zkaženou mrtvolkou nikoho nepotěšíte.

Martin Kratochvíl.
Týdenní zkrat: To není ten správný King

Zato nejvíc ochránce všeho živého potěšíte neštěstím lidí. Takže, když se v Deníku dočtou, že Kokrhající kohout trápil muže, ten se ho dokonce vydal hledat, ale neúspěšně, nemůže jim den začít lépe.

A proto, milovníci, Vzhůru do Beskyd? Obavy z afrického moru zatím mít nemusíte. On sice na lidi neleze, ale co kdyby zmutoval, nebo tak nějak, že jo mámo…

Dobrou chuť.

Co je to Zkrat? Zkratkovité a nekorektní asociace po přečtení titulků, které se minulý týden objevily na Denik.cz a Dotyk.cz. Vytučněný text jsou prolinkované titulky na články. Zbytek jsou asociace.