Po pádu ze sedmého patra v úterý dopoledne zemřel v Teplicích šestnáctiletý student teplického gymnázia. Tragédie se stala v panelovém domě hned naproti základní škole v Edisonově ulici. „Cizí zavinění smrti mladistvého nebylo zjištěno," konstatoval Daniel Vítek s tím, policie k tomu nebude sdělovat bližší informace.

MLADÍKOVI UŽ NEBYLO POMOCI

Nekomentoval ani domněnku, že šlo o sebevraždu popřípadě nešťastnou náhodu při vyklánění z okna.

Na místě po desáté hodině dopoledne byli kriminalisté a také záchranka. Mluvčí krajské záchranné služby Prokop Voleník uvedl, že mladíkovi už nebylo po pádu bohužel pomoci. Chlapec utrpěl zranění neslučitelná se životem. „Lékař mohl na místě pouze konstatovat smrt," řekl.

Vyšetřovatelé se snaží zjistit, co celé smutné události předcházelo. Tragédie se v Teplicích stala jen dva dny poté, co v jiné části lázeňského města našli příbuzní v rodinném domě mrtvá těla manželského páru, po kterém zůstali dva nezletilí synové. Souvislost s oběma případy policie nepotvrdila. K první smutné události došlo už o víkendu, informovali jsme o ní v pondělním vydání Deníku.

Kriminalisté vyšetřují dvojnásobné úmrtí v Teplicích. V rodinném domě v Nákladní ulici byla v neděli nalezena dvě mrtvá těla manželského páru.
Sousedé slyšeli v noci dva výstřely. Manželský pár rodinnou tragédii nepřežil

V rodinném domě v Nákladní ulici byla v neděli ráno nalezena dvě těla, muže a ženy. Podle dosavadního vyšetřování jde o vraždu a sebevraždu. Na zpravodajském serveru Idnes.cz se dva dny po tragédii objevila spekulace, že za smrtí jsou partnerské neshody.

„Dvaapadesátiletý muž neunesl to, že od něj chtěla o deset let mladší manželka odejít, vzal pistoli a zastřelil ji. Pak zastřelil i sebe," píše server s odkazem na důvěryhodné zdroje. Zbraň měl muž u sebe legálně, ženu měl zabít v době, kdy spala.

DISKUZE NA FACEBOOKU

Úterní smrt mladého chlapce na facebooku rozpoutala diskuze mezi mladými lidmi. „Zajímalo by mě, co je k tomu vede," napsala středoškolačka Monika. „Nedávno to byl zase někdo na kolejích…" připomněla.

Právě koleje v železničním koridoru poblíž zastávky Proboštov, nedaleko Edisonovy ulice, kde skončil v úterý život nezletilého chlapce, jsou postrachem strojvůdců. V poslední době zde dobrovolně ukončilo svůj život několik mladých lidí.

Fotografie z místa, vlaky u Proboštova stály.
U Proboštova zemřela dívka po srážce s vlakem