Život devatenáctiletého řidiče vyhasl ve středu 20. září před pátou hodinou ráno mezi Teplicemi a obcí Srbice. Seděl za volantem Škody Octavia, která v šeru narazila do levé přední části jedoucího linkového autobusu. Vzájemný střet auto zmačkal a odmrštil do příkopu. Vyprostit tělo z deformované octavie museli hasiči.

V autobusu byl pouze řidič. „Najížděl od Teplic na svoji ranní linku. Po střetu byl otřesen. Vystřídala ho náhradní služba,“ uvedl Petr Havlík z vedení dopravce Arriva City s tím, že jde o zkušeného řidiče. „Co mám prvotní informace, tak vina na jeho straně nebyla,“ dodal Havlík.

Policisté prověřovali pípající balíček na poště na teplickém nádraží. Uzavřeli kvůli němu okolí
Pípající dron v balíku uzavřel poštu v Teplicích

Potemnělé auto jedoucí od Srbice na Teplice mělo vjet do cesty autobusu v opačném směru. Autobus teď musí do servisu s naraženým předkem. Osobní auto je odepsané.

Tragickou nehodu včetně příčin vyšetřuje policie. Podle mluvčí Ludmily Světlákové byl řidič MHD na místě nehody testován na přítomnost alkoholu s negativním výsledkem. U zemřelého řidiče v osobním autě se na výsledky podobného testu musí počkat.

Vyteklý olej na silnici zlikvidovali hasiči. Po odstranění vraku auta byla silnice otevřena pro další dopravu. 

26 mrtvých v krajiOd ledna do konce srpna letos zahynulo na silnicích Ústeckého kraje více lidí než loni. Dopravní policie eviduje 26 zemřelých, tedy o šest více než v roce 2016. Konkrétně pro teplický okres to představuje letos už čtyři mrtvé na silnicích.

Policisté byli na nádraží v Teplicích už v úterý. Tehdy výbuchem zahrozil po telefonu anonym.
Vlaky zastavila nahlášená bomba. Policie pročesala čtyři nádraží