Městem se dopoledne rozběhly informace o tom, že se zde i střílelo a jsou zranění. Policejní mluvčí Lenka Krausová Deníku sdělila, že incident byl oznámený v devět hodin. Před polednem upřesnila původní informaci, že zde mělo dojít k potyčce údajně šesti až osmi osob. "Poprali se dva muži a jeden dostal půllitrem po hlavě. Oba byli převezeni na ošetření do nemocnice. Žádné střelné zbraně či nože použité nebyly," uvedla Lenka Krausová.

Nočním brnem prošel žhář. Zapaloval kontejnery a popelnice, poničil i motorku.
Žhář v noci prošel Brnem. Způsobil škodu za pětačtyřicet tisíc

V sobotu 23. 9. došlo v českobudějovickém nonstop baru na rohu ulic Kněžská a Karla IV. ke rvačce. Před barem byla krev. Na místo přijeli kolem desáté hodiny tři policejní auta. Uvnitř byl podle výpovědi svědků člověk s 'roztrhaným' obličejem.Zdroj: Deník/Kamila DufkováJak se podařilo zjistit Deníku přímo na místě, rvačka se měla odehrát před nonstop barem na rohu ulic Karla IV. a Kněžské. "Na zemi zde je plno krve a zakrvácené obvazy jsou i v odpadkovém koši. Servírka zametala střepy. Na místě jsou i tři policejní auta," popisuje situaci redaktorka. 

Venku stála i otřesená slečna Lucie, která říkala, že viděla člověka s roztrženým obličejem. "Jsem z toho špatná," dodala s tím, že chce celý zážitek vytěsnit.

Servírka Deníku sdělila, že se všichni servali a odešla dovnitř.

Ilustrační foto
Mladík zůstal tři dny uvězněn v jeskyni. Zamkli ho tam jeho kolegové