„Utkání našich s Řeckem, na kterém jsem byl osobně, nabídlo na fantastickém stadionu skvělou atmosféru, kterou jsem na fotbale už dlouho neviděl. Nejméně polovina diváků byli Češi, a byli skvělí. V utkání nám výborně vyšel začátek. Těch šest minut bylo úplně perfektních a řekl bych, že i celá první byl z naší strany po taktické stránce dobrá.

V té druhé už pod tíhou toho, že Řekové museli hru trochu otevřít, to bylo z naší strany trochu horší, hráli jsme z více zatažené obrany. Za celý zápas jsme je ale nepustili do žádné šance. I když druhá půle asi nebyla pro diváky tím pravým a po zápase možná přinesla drobné rozpaky, tak převládá radost z výsledku.

Zápas Poláků s Rusy jsem neviděl, ale domácí prý zahráli dobře. Obávám se tak trochu toho, že v sobotu, kdy půjde o postup, pro nás bude atmosféra zcela obrácená. Bude to každopádně těžké utkání, zvlášť pokud nebude hrát Rosický.

Byl rád, kdyby se potvrdilo, co jsem říkal na začátku, že bychom mohli postoupit se čtyřmi body, ale bojím se toho, že se to nestane. Oba čtvrteční zápasy by podle mě mohly být pohledné a zvládnou je favorité, jak Itálie, která by měla potvrdit své větší zkušenosti proti Chorvatům, tak Španělsko, které se už proti Irsku naplno prosadí."

Jiří Kabyl, bývalý prvoligový hráč a poté rozhodčí