„Jsem rád, že soud proběhl, a že se tak ukázalo, že jsem ve svazcích StB vedený neoprávněně. Je to jasný vzkaz těm, kteří mě dehonestovali. Ale na druhou stranu chci poděkovat všem těm, a nebylo jich málo, kteří při mně stáli a věřili mi. A velký dík patří televizi Prima, která mě vzala na svou palubu," říká Karel Voříšek.

Jeho slova doplňuje JUDr. Josef Lžičař, který Karla Voříška v této kauze zastupoval. „Jsem rád, že se po delší době rozhodlo, že byl Karel Voříšek veden jako důvěrník ve svazcích bývalé StB neoprávněně. Je faktem, že měl čisté lustrační osvědčení, ale kvůli tomuto nespravedlivému nařčení byl před lidmi značně dehonestován. A nepředpokládám, že pokud by se Ministerstvo vnitra ČR proti rozsudku Městského soudu v Praze odvolalo, že by odvolací soud rozhodl jinak než soud prvoinstanční."

Za Karlem Voříškem po celou dobu stála Kamila Moučková, bývalá televizní hlasatelka a moderátorka, signatářka Charty 77, která byla po roce 1968 kvůli svým politickým názorům propuštěna a na obrazovky se vrátila až v roce 1990. „Mám z toho strašnou radost. Konečně se dostalo spravedlnosti zadost. Přišlo mi to celé nespravedlivé a zavádějící. Vytahovat na někoho takové nepodložené svinstvo. Já sama nejlíp vím, jaké to je, když člověk nemůže dělat svoji práci. Karla si moc vážím, považuji ho za jednoho z nejlepších ve svém oboru a jsem šťastná, že je stále na televizní obrazovce," sdělila po vynesení rozsudku právě Kamila Moučková.