Nevím, jak vy, ale já si myslím, že to je neuvěřitelný, jak nám ten technickej pokrok usnadňuje život. Už se těším, až nezůstane jen u randění, ale posune se to i do dalších oborů.

Třeba až se vyvine taková aplikace Burgler.

Chcete si přivydělat menší vloupačkou? Zadáte svojí lokalitu a aplikace vám zjistí, kdo z vašich přátel zrovna není doma a kdo má doma jaký cennosti. Popřípadě zadá do analyzéru další informace z jejich facebooku a vygeneruje vám seznam potenciálních hesel k sejfu. No co víc by si mohl člověk přát!

A nebo – představte si vlahej letní večer, kdy se vám chce jen tak s přáteli z vašeho fotbalovýho klubu vyrazit za zábavou a někomu brutálně rozbít držku.

Na to tu bude aplikace Bar – Fighter. Zjistí vám to, kdo z vašich agresivních přátel je zrovna ve vaší lokalitě a už je ožralej tak, že vás zaručeně nepřepere. Vyhledá vám to seznam témat, kterejma ho zaručeně vyprovokovat k první ráně, aby na vás policajti nemohli. Pak stačí jen dorazit do baru a říct třeba:

Tak co, taky myslíš, že má Bohemka menší šanci na postup než ty palec u nohy.
Dobře – palec u nohy to asi nebude – ale víte jak to myslím.
A už to jede!

A pokud se bojíte, že dotyčnej by proti vám měl přece jenom šanci, nemusíte se bát, protože Bar-Fighter vám kromě jinýho i zjistí statistiku chvatů, co váš známej nejčastěji používá, i místa, kam ho bouchnout, jelikož je má zhmožděný od posledního užití týhle aplikace.

A to ani nemluvím o aplikaci District-Loser. Měli jste blbej den? Máte dojem, že na tom nemůžete bejt hůř? Naše aplikace nám ve vašem okolí najde někoho, kdo má - alespoň podle jeho statusů - ještě horší den než vy. Takže jestli si potřebujete spravit náladu, není nic snadnějšího, než ho najít a vysmát se jeho neštěstí. A za drobný příplatek vám naše aplikace dodá seznam vět, který vašeho district losera zaručeně rozbrečí.

Jo jo, svět je díky moderní technologii každým dnem lepším místem pro život.

To vám řekne každej Xindl!

Další články najdete ZDE.

Xindl X