Úplně si to představuju:

„Drazí snoubenci, postavte se do fronty, rabín oddává u pokladny jedna, protestantský kněz na pokladně dvě a katolíci ať se řadí k pokladně tři. Ateistické páry prosím na drive-in."

Jediný, co mě uklidňuje, že během svatby platí stejně jako při běžným provozu zákaz alkoholu – takže u nás se tohle asi trendem nestane.

Když už se ale v tom fastfoodu vezmete, je důležitý seznámit se s novým průzkumem, podle kterýho vědci zjistili seznam faktorů, který určujou štěstí v manželství. Musím říct, že když jsem na ten seznam narazil, nestačil jsem se divit. Prej jsou šťastnější páry, který neměli na svatbě moc lidí – čili ti, co se brali ve fastfoodu, jsou ze hry – a taky je prej pro štěstí v manželství důležitý nemít děti. Protože to prej vyvolává hodně strestovejch situací. Hm… Jasně… Tak abychom se vyhnuli stresovejm situacím, bylo by úplně nejlepší spolu radši ani nespat a rozhodně spolu nebydlet. A pro jistotu spolu ani nemluvit. Pak budete v manželstí dokonale šťastný.

Podle jinýho průzkumu zase jiný vědci spočítali, že lidi v průměru trávěj za život rok v kocovině. Což je teda docela slabý, to já klidně zvádnu za rok… Každopádně z průzkumu vyplývá šokující informace, že kocoviny jsou špatný, protože kvůli nim spousta lidí prošvihává důležitý věci. Byli tací, co prošvihli kvůli kocovině svoje první rande. Byli jiní, co kvůli tomu prošvihli pracovní pohovor, a někdo dokonce kvůli kocovině zmeškal i svatbu. No… Jestli to byla svatba ve fastfoodovým řetězci, tak žádná škoda. To vám řekne každej xindl.

Další články najdete ZDE.

Xindl X