Nejrychlejší na kole byla Gabriela Koukalová, mezi juniorkami excelovala Markéta Davidová. A z mužů horské kolo nejlépe ovládl Ondřej Moravec. Po návratu ze soustředění se biatlonisté představili v jabloneckých Břízkách na horských kolech, kde absolvovali Mistrovství České republiky horských kol: „Na start se postaví kompletní biatlonová reprezentace. Chybět bude pouze Jaroslav Soukup, který si zlomil palec u nohy. A z juniorů nebude startovat Tomáš Krupčík, který má natažený sval," informoval před závodem hlavní trenér české biatlonové reprezentace Ondřej Rybář.

Mistrovství Evropy basketbalistek v Hradci Králové: České republika - Ukrajina.
Nůž prořízl českou krční tepnu, basketbalistky prohrály i s druhým soupeřem

JEDOU UŽ ZASE NAPLNO

Přípravu závodníci nastartovali už od prvního května. Teď je čeká další soustředění v Oberhofu a ve Francii.
Do letní přípravy už plánují, že zařadí také, jak plánuje trenér Ondřej Rybář, „zázračné běhátko." „Pokud se všechno povede, budeme ho instalovat během prázdnin, což by bylo super. Je to nároční akce hlavně kvůli rozměrům zařízení. Na přelomu července a srpna bychom měli zařízení stěhovat do budovy SKP v ulici Pod Skalkou," uvedl kouč biatlonistů.

POMŮŽE TAKY JEŘÁB

Jedná se o tréninkové zařízení nadměrné velikosti, u kterého bude velmi náročná instalace do budovy.

„Bude to v Jablonci na všechny strany vidět, protože to bude náročná akce hlavně co se týče přepravy, logistiky. Na přelomu července a srpna se bude zařízení pomocí jeřábu stěhovat do budovy SKP," upřesnil hlavní trenér biatlonistů.

Pavel Vrba
Z hráčů není nikdo psaný po čarou, neodepisuje nikoho kouč Plzně Vrba

Na otázku, zda tým doznal pro novou sezónu nějakých změn, Ondřej Rybář odpověděl:„Nemyslím si, máme docela široký reprezentační biatlonový tým. Zatím trénujeme všichni společně, holky, kluci. V týmu je čtrnáct kluků a devět žen," popsal situaci hlavní kouč biatlonistů Ondřej Rybář.

Vladimír Šmicer.
Vladimír Šmicer: Bojuje se o funkce, ale fotbal má být pro fanoušky

VÝSLEDKY:

Ženy: 1. Gabriela Koukalová, 2. Lea Johanidesová, 3. Veronika Vítková, 4. Ludmila Horská, 5. Veronika Žvařičová, 6. Anna Tkadlecová. Juniorky: 1. Markéta Davidová. Muži: 1. Ondřej Moravec, 2. Michal Šlesingr, 3. Jan Burian, 4. Lukáš Kristejn, 5. Michal Žemlička, 6. Ondřej Hošek