V Praze se však sportovci dlouho "neohřejí". Po krátké přestávce se vrtulníky přesunou na Lipno, kde se v olympijském parku odpoledne setkají s fanoušky.

Před vystoupením na hlavním pódiu v Lipně nad Vltavou, které je naplánováno na 16:30, reprezentanti navštíví jednotlivá sportovní centra kolem vodní nádrže.

Kajakář Prskavec navštíví vodácký areál v Loučovicích, veslař Synek sportoviště v Přední Výtoni a další skifařka Mirka Topinková Knapková atletický areál ve Frymburku.

Do pingpongové arény zavítají Dmitrij Prokopcov a Iveta Vacenovská, do ve sportovní hale přijdou střelci Adéla Bruns, Libuše Jahodová, Filip Nepejchal, Nikola Mazurová, šermíř Alexander Choupenitch nebo judista Pavel Petřikov. U půjčovny lodí na pláži budou rozdávat podpisy vodní slalomáři Kateřina Kudějová, Jonáš Kašpar, Marek Šindler a Vítězslav Gebas.

V minulých dnech se z Ria individuálně vrátili sportovní střelec David Kostelecký nebo silniční cyklisté. Domů do USA odletěl z dějiště her sportovní gymnasta David Jessen a do Spojených států se přesunuli i tenisté, které čeká pokračování severoamerické části sezony. Jen Andrea Hlaváčková se dnes vrátila do Prahy, kde ji čekají další vyšetření zlomeniny podočnicové kosti.