Proč jste se vlastně rozhodl pro návrat?
Už jsem nechtěl hrát NBL v Brně. Zlín je můj domov, kde jsem s basketem začínal a hrál zde spoustu let. Proto jsem se vrátil. Určitě to neberu jako krok zpět. Už jsem z různých důvodů nechtěl hrát nejvyšší soutěž, a proto jsem se vrátil.

Znamená to pro vás konec profesionální kariéry a chcete se basketem už především bavit?
Já jsem se basketem vždycky jen bavil a tak to mám v plánu i dál.

Ve Zlíně se sešel nabitý tým v čele s Prášilem a Vošlajerem, velkou osobností jste i vy. Máte sílu zabojovat ve Final 4 i o postup do nejvyšší soutěže?
Máme opravdu velmi silný tým tento rok a doufám, že se dostaneme do final4. Určitě máme i na to poprat se o postupová místa.

Kde je vaše největší síla?
Máme hodně kvalitních hráčů na všech postech, náš výkon nestojí jen na dvou nebo třech hráčích, ale na celém týmu, můžeme pravidelně střídat a udržet tak náš výkon na stejné úrovni po celou dobu zápasu. Máme spoustu zkušených hráčů, kteří týmu velmi pomáhají.

Vaším vzorem je Koby Bryant. Proč právě on a ne třeba legendární Michael Jordan?
Když jsem vyrůstal, tak Kobe byl na svém vrcholu, zatímco Jordan už to měl více méně za sebou. Ale samozřejmě mými vzory jsou oba. Dosáhli skvělých úspěchů a považuju je za dva nejlepší basketbalisty.

Na co jste ve své kariéře nejvíc hrdý?
Jsem rád, že jsme s Brnem postoupili do nejvyšší soutěže a já tak měl šanci si ji zahrát. Dále mě ještě těší, že jsme v mládežnické kategorii vyhráli mezinárodní turnaj v Itálii.

Co vám NBL dala?
V NBL je o dost víc tréninků a zápasů. Celkově je to mnohem náročnější. Určitě jsem získal spoustu zkušeností a po fyzické i technické stránce jsem se hodně zlepšil.

Jak jste vlastně s basketem začal? Kdo vás k němu přivedl?
Začal jsem ve Zlíně asi v sedmi letech, u nás na škole se pořádal nábor dětí a já si řekl, že to zkusím.