Izraelec si auto zapůjčil 4. září večer před hotelem v Pařížské ulici na čtyři dny. Do současné doby však majitel vůz neviděl a Izraelce není možné kontaktovat.

Hledaný muž ve věku kolem 50 let je asi 180 centimetrů vysoký, štíhlý, má světlou pleť a krátké hnědé vlasy. Hovoří špatně anglicky, komunikuje spíše hebrejsky či arabsky. Spolupracuje pravděpodobně s dalším mužem ve věku kolem 30 let, který je štíhlý, vysoký asi 175 centimetrů a má světlé, středně dlouhé vlasy.

Pražská policie rovněž pátrá po dvojici mužů, kteří 14. října odcizili vozidlo Volkswagen Sharan zaparkované v Lovosické ulici. Klíče od vozu byly o něco dříve odcizeny z jiného vozu v Chlumecké ulici. Krádeží auta, které mělo promáčklou karoserii nad víčkem nádrže a na pátých dveřích šachovnici černostříbrné barvy, způsobili majiteli škodu 240.000 korun. Za krádež jim hrozí až pětileté vězení.

Oba hledaní muži jsou ve věku kolem pětatřiceti let, štíhlé postavy. Jeden je vysoký asi 175 centimetrů, druhý o zhruba deset centimetrů vyšší. Menší nosí dioptrické brýle a byl oblečený do bílé mikiny s kapucí s nápisem Ben hao, modrých džínů a na nohou měl tmavé sportovní boty s bílou podrážkou. Druhý měl na sobě černou mikinu a rovněž modré džíny, na hlavě černou čepici se stříbrnými kamínky a na nohou bílé sportovní boty značky Nike.

Jakékoli informace o mužích lze podat na lince 158 nebo kterékoli policejní služebně.