V první části se policisté zaměřili na kontrolu heren, ve druhé části na kontrolu příměstských oblastí a na prevenci před vloupáním do objektů a ve třetí na bezpečnost silničního provozu, na jízdu bez řidičského oprávnění, jízdu pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek.

Samozřejmostí jako u každé akce bylo i pátrání po hledaných osobách či věcech pocházejících z trestné činnosti. Policisté zkontrolovali na čtyři desítky osob a více jak dvě desítky vozidel a uložili celkem 7 blokových pokut. Při kontrole heren v první části akce zjistili u 4 osob mladších 18 let požití alkoholických nápojů.

Hlídce při provedené orientační zkoušce na alkohol nadýchaly v rozmezí od 0,31 do 0,94 promile alkoholu. Policisté je pak předali zákonným zástupcům a nadále budou šetřit, kdo jim podal alkoholické nápoje, a je tak přestupcem. Při kontrole byl pak zjištěn další mladistvý chlapec, který při provedené orientační zkoušce na omamné a psychotropní látky vyšel pozitivně na látku amfetamin. Další podobné akce budou do budoucna pokračovat, a to na celém území Karlovarského kraje.