Přirozená teplota našeho těla se pohybuje okolo 36-37°C. V případě zvýšené fyzické aktivity však stoupá a my se začínáme přehřívat. Tělo na to reaguje vylučováním potu, kterým se nás snaží ochladit. Jenže… sami jistě znáte ten nepříjemný pocit, když se vám zpocené oblečení lepí na tělo – studí, dlouho schne a vám je příšerná zima. Co s tím?

Konečně se zbavíte nepříjemně lepícího zpoceného oblečení.

LOAP termotriko DONLOAP termotriko WILLA

Řešení je naštěstí jednoduché a cenově dostupné. Ve sportovních obchodech ho najdete v sekci funkčního oblečení – říká se mu termoprádlo. A v čem tedy spočívá oněch sedm pádných důvodů, proč si ho při sportování a pohybu venku obléknout?

1. Nepřehřejete se a zůstanete v tepleLOAP termokalhoty WENDI


Pro bezprostřední kontakt s pokožkou je funkční termoprádlo ze speciálně upravených mikrovláken tou nejlepší volbou. Na rozdíl od bavlny a jiných nefunkčních textilií nenasává vodu, tj. ani pot, a naopak ji velmi rychle odvádí od pokožky k další funkční vrstvě. Pomáhá tak tělu stabilizovat teplotu a šetří vaši energii.

2. Termoprádlo nestudí
Schopnost nenasáknout pot přináší další nenahraditelnou vlastnost – termoprádlo nestudí. Bude sice pracovat na plné obrátky a pot transponovat dál, ale vy budete stále pociťovat maximální pohodlí. Rozlučte se s nepříjemnými návaly chladu – s termoprádlem budete v suchu a teple.

3. Rychle schne
Velmi praktické je také rychlé schnutí termoprádla. Představte si, jak dlouho schne bavlněné tričko, když v něm zmoknete. V nepříznivých podmínkách pro sušení to může být klidně celý den. Termoprádlo naštěstí takové problémy nemá. Krátce po namočení je zase schopné plně fungovat.

4. Nebude vás omezovat v pohybu
Termoprádlo je navrženo tak, aby zcela přilnulo k tělu a stalo se de facto vaší druhou kůží. Umožňuje naprosto volný a přirozený pohyb. Je důležité, aby se neodchylovalo od pokožky. V takovém případě by hůře plnilo svou termoregulační schopnost.


      LOAP termokalhoty WANG

5. Ploché švy vaši pokožku nepodráždí
Ploché švy jsou logickým vyústěním těsné přilnavosti termoprádla k pokožce. Aby ji nic nedráždilo, používají se ploché švy, které při nošení vůbec necítíte a přitom jsou naprosto spolehlivé a pevné.

6. Jeho hmotnost ani nepocítíte
Další velmi užitečnou vlastností je nízká hmotnost funkčního prádla. Nepředstavuje pro vás žádnou významnou zátěž. Dokonce i po promočení je velmi lehké a mírné zvýšení hmotnosti vůbec nepostřehnete.

7. Termoprádlo využijete po celý rok
Pokud zvolíte správný typ termoprádla, využijete jeho vlastnosti i v letních měsících. Kromě efektivního odvodu potu pomáhá totiž tělo také ochlazovat.

Termoprádlo je ideálním oblečením na sport, ale i běžné procházky či rodinné výlety do přírody. Široký výběr funkčního sportovního oblečení pro celou rodinu najdete na www.loap.cz – webu české sportovní značky LOAP, která se zaměřuje na pohodlné sportovní oblečení, batohy a vybavení do přírody již od roku 1993.

KOMERČNÍ PREZENTACE