Sezením a ležením strávíme největší část dne. Dobře padnoucí křeslo a kvalitní postel jsou tedy naprostým základem pro zdravá záda a nejen pro ta. Bolesti hlavy, kloubů, únava, nesoustředěnost, to jsou typické příznaky, které může vyřešit správně zvolený nábytek. Nebojte sáhnout do sortimentu luxusních hotelů či řad pro seniory!
Zdraví máme jen jedno. Moudré pořekadlo tradující se od dob našich prababiček. Proč se v dřívějších dobách nevěnovalo výběru postele či židle tolik pozornosti? Matrace byly vycpané senem a pružinami, židle povětšinou dřevěné a nikdo si nestěžoval. Dnes jsou popsány stohy odborných článků na téma jaký má být správný úhel opěradla s podsedákem, v jaké výšce mají být nastavené opěrky, z jakého materiálu volit matraci a podobně. Dříve zkrátka lidé měli více pohybu, svaly v zádové a břišní oblasti byly přirozeně více zpevněné. V dnešní kancelářské době si naše záda zaslouží dopřát kvalitní regeneraci alespoň v noci a v sedě.

Během našich cest jsme v nejednom hotelu narazili na parádní poležení. Díky ochotnému personálu jsme dopátrali, že pohodlí a luxus jako v pětihvězdičkovém hotelu může zádům dopřát postel Box Spring. Komfortní výšku lehací plochy zajišťují dvě vrstvy matrací. První vrstvu tvoří pružinové matrace, které jsou zapuštěny do korpusu. Druhou vrstvu tvoří 24cm vysoké volně ložené dělené taštičkové matrace s visco gel (paměťovou) pěnou. K tomu je připojen další odepínací gelový topper (čabrak). Ne nadarmo je postel tolik oblíbená v exkluzivních hotelech.
Pokud máte pocit, že vás už nic nezachrání, pak je tu řešení vhodné nejen pro seniory. S trochou nadsázky si toto křeslo může dopřát každý, kdo rád zkrátka pohodlí. Samozřejmě při péči o hůře pohyblivou osobu je nenahraditelné! Ovšem po kratším posezení vás počáteční zvláštní pocit opustí a křeslo si zkrátka zamilujete. Křeslo partner je polohovatelné pro nohy i záda. A co je důležité, je mobilní. Jako doplňky jsou k objednání například podnosy na nápoje, na jídlo, držák na noviny, stupačka na nohy nebo držák na berle.

Toto křeslo obsahuje: polohování zádového opěráku ovladatelného od podsedáku i ze zadní části křesla, vyklápěcí čalouněnou podpěrku nohou (podpírá lýtka), podnožku z překližky na umístění nohou při převozu, kolečka a mnoho komponentů k dokoupení! Např. příruční držák na noviny a časopisy, podhlavník, taburet s naklápěcím víkem a další.
Oba tyto kousky spolu s mnoha dalšími jsou k dostání v kladenské prodejně nábytku Topp. Showroom o velikosti 2500 m2 je v dostupnosti zhruba 20 minut jízdy autem či autobusem od Prahy.
http://www.topp.cz/

KOMERČNÍ PREZENTACE