VYBRAT REGION
Zavřít mapu

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

Grilovací sezóna, Velikonoce, počasí jako stvořené pro ohýnek, ale stále se na nás valí varování o „nebezpečných éčkách", nízkém obsahu masa, namletých kůžích a nekvalitních výrobcích. Složení uváděné výrobci na obalu je často nečitelné a u lahůdkářského pultu nedohledatelné. Tak co si tedy vlastně dát na ohýnek?

18.3.2014
SDÍLEJ:

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVATFoto: AssetMedia

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVATNejdůležitější zásadou při výrobě poctivých šunek, paštik, klobás a také tradičních špekáčků by mělo být dodržování vysoké úrovně kvality výrobků s vysokým podílem ruční práce. Ve výrobcích od Váhalů nenajdete separát, mouku či sóju. Naopak mají vysoký obsah masa a jsou bezlepkové. Důkazem jsou výrobky jako Tradiční bůček, Tradiční pečeně a Tradiční plecko s obsahem masa 97 %, či Tradiční klobása s obsahem 80 % masa. Tyto výrobky mají další benefit - obsahují jen jedno „éčko", kterým je solící směs. Český zákazník od výrobců žádá pravdivé informace a jedině takto si důvěru zákazníka může značka VÁHALA získat - složení výrobků od Váhalů si vždy můžete ověřit přímo z domova! Neváhejte tedy zalistovat Váhalovým katalogem, či navštívit některou z firemních prodejen v Brně, Hradci Králové, Hranicích či Valašském Meziříčí a vybrat si tu pravou tradiční lahůdku.

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

Kromě důrazu na kvalitu svých výrobků není rodinná firma VÁHALA lhostejná ani ke svému okolí. V rámci podpory dobročinných organizací spolupracuje například s Charitou či Diakonií a sponzoruje regionální spolky tělesně postižených či podporuje neziskové organizace.

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

Originalita, poctivá výroba a tradice přinesly Váhalovým produktům mnohá ocenění dosažená nejen v Česku, ale také v jiných evropských zemích, např. Špekáčky extra vázané získaly na letošním potravinářském veletrhu Salima v Brně nejvyšší ocenění - Zlatou Salimu 2014, či Masopustní klobása získala vítězství v soutěži „O nejlepší valašskou klobásku" při tradiční oslavě Masopustu v Rožnově pod Radhoštěm.

A vize do budoucna? Ty určitě jsou a budou se držet kréda pana Roberta Váhaly seniora: „Budete-li vyrábět kvalitně, nemusíte se o práci obávat"

Navštivte nás na našem profilu a mějte tak vždy nejčerstvější informace https://www.facebook.com/Vahala.a.spol?fref=ts .

Autor: Asset Media

18.3.2014
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Ilustrační foto.
15

Super plat za práci na páse nabízí měsíce. Málokdo to ale vydrží dlouho

Evakuace zaměstnanců a zákazníků v obchodním centru ve Zlíně Malenovicích
AKTUALIZOVÁNO
18

Policie evakuovala obchodní centrum ve Zlíně. Poplach vyvolala fotopast

Berlusconi perlil: Nejlepší věc na Trumpovi? Jeho žena Melania!

/VIDEO/ Bývalý italský premiér Silvio Berlusconi opět vzbudil pozornost svými výroky. Do kamer italské televize La7 totiž prohlásil, že to nejlepší na americkém prezidentovi Donaldu Trumpovi je jeho žena Melania.

Nehádejme se o kvóty, řekl německý ministr. Zaorálek mu český postoj vysvětlil

Evropská unie by měla řešit, jak snížit příliv uprchlíků, ne vést spory o uprchlické kvóty. Při své návštěvě Prahy to dnes na tiskové konferenci řekl německý ministr zahraničí Sigmar Gabriel.

Balík vám nově vydají v balíkovně. Bez fronty i občanky

/INFOGRAFIKA, ANKETA/ Česká pošta chce od prázdnin rozšířit služby. Zatímco počet odeslaných dopisů v posledních letech klesá, objem poslaných balíků naopak roste. Pošťáci proto rozšíří své balíkové služby, vstříc klientům ale chce jít pošta i s datovými schránkami.

Irácká armáda v Mosulu osvobodila stovky civilistů, boje o centrum pokračují

Irácké síly otevřely únikové koridory pro stovky obyvatel mosulského starého města. Tuhé boje o centrum města, které je srdce samozvaného Islámského státu, nicméně pokračují. Jen v průběhu pátku si vyžádaly dalších 12 životů a větší množství zraněných.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies