VYBRAT REGION
Zavřít mapu

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

Grilovací sezóna, Velikonoce, počasí jako stvořené pro ohýnek, ale stále se na nás valí varování o „nebezpečných éčkách", nízkém obsahu masa, namletých kůžích a nekvalitních výrobcích. Složení uváděné výrobci na obalu je často nečitelné a u lahůdkářského pultu nedohledatelné. Tak co si tedy vlastně dát na ohýnek?

18.3.2014
SDÍLEJ:

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVATFoto: AssetMedia

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVATNejdůležitější zásadou při výrobě poctivých šunek, paštik, klobás a také tradičních špekáčků by mělo být dodržování vysoké úrovně kvality výrobků s vysokým podílem ruční práce. Ve výrobcích od Váhalů nenajdete separát, mouku či sóju. Naopak mají vysoký obsah masa a jsou bezlepkové. Důkazem jsou výrobky jako Tradiční bůček, Tradiční pečeně a Tradiční plecko s obsahem masa 97 %, či Tradiční klobása s obsahem 80 % masa. Tyto výrobky mají další benefit - obsahují jen jedno „éčko", kterým je solící směs. Český zákazník od výrobců žádá pravdivé informace a jedině takto si důvěru zákazníka může značka VÁHALA získat - složení výrobků od Váhalů si vždy můžete ověřit přímo z domova! Neváhejte tedy zalistovat Váhalovým katalogem, či navštívit některou z firemních prodejen v Brně, Hradci Králové, Hranicích či Valašském Meziříčí a vybrat si tu pravou tradiční lahůdku.

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

Kromě důrazu na kvalitu svých výrobků není rodinná firma VÁHALA lhostejná ani ke svému okolí. V rámci podpory dobročinných organizací spolupracuje například s Charitou či Diakonií a sponzoruje regionální spolky tělesně postižených či podporuje neziskové organizace.

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

Originalita, poctivá výroba a tradice přinesly Váhalovým produktům mnohá ocenění dosažená nejen v Česku, ale také v jiných evropských zemích, např. Špekáčky extra vázané získaly na letošním potravinářském veletrhu Salima v Brně nejvyšší ocenění - Zlatou Salimu 2014, či Masopustní klobása získala vítězství v soutěži „O nejlepší valašskou klobásku" při tradiční oslavě Masopustu v Rožnově pod Radhoštěm.

A vize do budoucna? Ty určitě jsou a budou se držet kréda pana Roberta Váhaly seniora: „Budete-li vyrábět kvalitně, nemusíte se o práci obávat"

Navštivte nás na našem profilu a mějte tak vždy nejčerstvější informace https://www.facebook.com/Vahala.a.spol?fref=ts .

Autor: Asset Media

18.3.2014
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Petra Kvitová.
5

Půl milionu. Taková je už odměna za informace o útočníkovi na Kvitovou

Spánek, ilustrační foto
5 7

Spíme málo. Trpíme proto nadváhou a depresemi

ONLINE: názory českých a amerických psychiatrů na Dahlgrenovu příčetnost se liší

Nového rozsudku by se v Olomouci mohl dočkat Američan Kevin Dahlgren, kterého loni v červenci poslal brněnský krajský soud nepravomocně na doživotí do vězení za brutální vraždu čtyř příbuzných v brněnských Ivanovicích. 

AKTUALIZUJEME

Teror před britským parlamentem, potvrzeno: Zahynuli tři lidé a útočník

/SLEDUJEME ONLINE/ Muž najel na mostu u budovy parlamentu do lidí autem a čtyřicet jich zranil, celkem tři jeho útok nepřežili. Poté zasáhl policistu nožem. Bezprostředně po útoku jej policie zranila střelbou, které později podlehl. Skotský parlament kvůli útoku přerušil jednání o nezávislosti. Policie útok vyšetřuje jako teroristický čin. Mezi oběťmi nejsou Češi. 

EXKLUZIVNĚ

Babišovi nebudu dělat kašpárka, věří jeho nový poradce

Jeden z nejhlasitějších kritiků elektronické evidence tržeb začal radit jejímu duchovnímu otci Andreji Babišovi. Nebojí se autor Hlídače EET Michal Bláha, že ho ministr financí a šéf Hnutí ANO umlčí a zneužije v rámci předvolebního boje?

Vláda chce vyhnat divočáky z úkrytu. Z řepky a kukuřice

Zmenšit pole a zvýšit pokuty za nepovolený vstup do lesa. To jsou jedny z nejdiskutovanějších bodů novely zákona o myslivosti, který včera prosadil kabinet Bohuslava Sobotky.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies