VYBRAT REGION
Zavřít mapu

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

Grilovací sezóna, Velikonoce, počasí jako stvořené pro ohýnek, ale stále se na nás valí varování o „nebezpečných éčkách", nízkém obsahu masa, namletých kůžích a nekvalitních výrobcích. Složení uváděné výrobci na obalu je často nečitelné a u lahůdkářského pultu nedohledatelné. Tak co si tedy vlastně dát na ohýnek?

18.3.2014
SDÍLEJ:

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVATFoto: AssetMedia

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVATNejdůležitější zásadou při výrobě poctivých šunek, paštik, klobás a také tradičních špekáčků by mělo být dodržování vysoké úrovně kvality výrobků s vysokým podílem ruční práce. Ve výrobcích od Váhalů nenajdete separát, mouku či sóju. Naopak mají vysoký obsah masa a jsou bezlepkové. Důkazem jsou výrobky jako Tradiční bůček, Tradiční pečeně a Tradiční plecko s obsahem masa 97 %, či Tradiční klobása s obsahem 80 % masa. Tyto výrobky mají další benefit - obsahují jen jedno „éčko", kterým je solící směs. Český zákazník od výrobců žádá pravdivé informace a jedině takto si důvěru zákazníka může značka VÁHALA získat - složení výrobků od Váhalů si vždy můžete ověřit přímo z domova! Neváhejte tedy zalistovat Váhalovým katalogem, či navštívit některou z firemních prodejen v Brně, Hradci Králové, Hranicích či Valašském Meziříčí a vybrat si tu pravou tradiční lahůdku.

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

Kromě důrazu na kvalitu svých výrobků není rodinná firma VÁHALA lhostejná ani ke svému okolí. V rámci podpory dobročinných organizací spolupracuje například s Charitou či Diakonií a sponzoruje regionální spolky tělesně postižených či podporuje neziskové organizace.

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

Originalita, poctivá výroba a tradice přinesly Váhalovým produktům mnohá ocenění dosažená nejen v Česku, ale také v jiných evropských zemích, např. Špekáčky extra vázané získaly na letošním potravinářském veletrhu Salima v Brně nejvyšší ocenění - Zlatou Salimu 2014, či Masopustní klobása získala vítězství v soutěži „O nejlepší valašskou klobásku" při tradiční oslavě Masopustu v Rožnově pod Radhoštěm.

A vize do budoucna? Ty určitě jsou a budou se držet kréda pana Roberta Váhaly seniora: „Budete-li vyrábět kvalitně, nemusíte se o práci obávat"

Navštivte nás na našem profilu a mějte tak vždy nejčerstvější informace https://www.facebook.com/Vahala.a.spol?fref=ts .

Autor: Asset Media

18.3.2014
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

eet
6

EET: obchodníci s obuví mají strach ze sankcí a kontrol

Krajně pravicová Národní fronta (FN) získala podle dílčích výsledků sčítání v prvním kole francouzských regionálních voleb 28 procent hlasů.
14

Le Penová se odmítla zahalit, zrušila kvůli tomu schůzku s muftím

Kateřina Perknerová: Spor o Šumavu naznačí Zemanovu sílu v ČSSD

Prezident Miloš Zeman se o Národní park Šumava zajímá dlouho. Ještě v době, kdy byl důchodcem z Vysočiny, jezdil za starosty šumavských obcí a poslouchal jejich stížnosti na Bursíkova ředitele parku Krejčího, řádění kůrovce, uschlé stromy a „ekoteroristy". Když se pak nad nezelenou částí Šumavy, která byla nechána na pospas žravému broukovi, proletěl vrtulníkem, udělal si definitivní názor.

Lidl dramaticky zvyšuje nástupní mzdu a srovnává platy v regionech

Praha - Diskontní řetězec Lidl zvýší od 1. března nástupní mzdu zaměstnanců v obchodech o 25 procent, ta tak dosáhne 23 333 korun při čtyřicetihodinovém úvazku. Průměrná mzda prodavačů a pokladních bude při stejném úvazku 24 897 Kč.

U francouzského pobřeží vraždil žralok

U pobřeží francouzského zámořského regionu Réunion zabil dnes žralok mladého surfaře. Oblast neštěstí je známá svou nebezpečností a zákaz koupání zde nařizovaly tabule, které ale někdo v posledních dnech nedovoleně odstranil, uvedla francouzská média s odvoláním na úřady tohoto ostrova v Indickém oceánu.

DOTYK.CZ

Příjmy začínajících vědců jsou pod hranicí chudoby

V České republice je přibližně 25 tisíc doktorandů. Mnozí na začátku studia pomýšlí na vědeckou dráhu. Ve vědě je přitom čím dál víc důležitá mezinárodní spolupráce. Podle slov předsedkyně České asociace doktorandek a doktorandů Kateřiny Cidlinské však českým studentům současný systém nedovoluje být na této mezinárodní úrovni zcela konkurenceschopní.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies