VYBRAT REGION
Zavřít mapu

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

Grilovací sezóna, Velikonoce, počasí jako stvořené pro ohýnek, ale stále se na nás valí varování o „nebezpečných éčkách", nízkém obsahu masa, namletých kůžích a nekvalitních výrobcích. Složení uváděné výrobci na obalu je často nečitelné a u lahůdkářského pultu nedohledatelné. Tak co si tedy vlastně dát na ohýnek?

18.3.2014
SDÍLEJ:

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVATFoto: AssetMedia

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVATNejdůležitější zásadou při výrobě poctivých šunek, paštik, klobás a také tradičních špekáčků by mělo být dodržování vysoké úrovně kvality výrobků s vysokým podílem ruční práce. Ve výrobcích od Váhalů nenajdete separát, mouku či sóju. Naopak mají vysoký obsah masa a jsou bezlepkové. Důkazem jsou výrobky jako Tradiční bůček, Tradiční pečeně a Tradiční plecko s obsahem masa 97 %, či Tradiční klobása s obsahem 80 % masa. Tyto výrobky mají další benefit - obsahují jen jedno „éčko", kterým je solící směs. Český zákazník od výrobců žádá pravdivé informace a jedině takto si důvěru zákazníka může značka VÁHALA získat - složení výrobků od Váhalů si vždy můžete ověřit přímo z domova! Neváhejte tedy zalistovat Váhalovým katalogem, či navštívit některou z firemních prodejen v Brně, Hradci Králové, Hranicích či Valašském Meziříčí a vybrat si tu pravou tradiční lahůdku.

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

Kromě důrazu na kvalitu svých výrobků není rodinná firma VÁHALA lhostejná ani ke svému okolí. V rámci podpory dobročinných organizací spolupracuje například s Charitou či Diakonií a sponzoruje regionální spolky tělesně postižených či podporuje neziskové organizace.

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

BUDETE-LI VYRÁBĚT KVALITNĚ, NEMUSÍTE SE O PRÁCI OBÁVAT

Originalita, poctivá výroba a tradice přinesly Váhalovým produktům mnohá ocenění dosažená nejen v Česku, ale také v jiných evropských zemích, např. Špekáčky extra vázané získaly na letošním potravinářském veletrhu Salima v Brně nejvyšší ocenění - Zlatou Salimu 2014, či Masopustní klobása získala vítězství v soutěži „O nejlepší valašskou klobásku" při tradiční oslavě Masopustu v Rožnově pod Radhoštěm.

A vize do budoucna? Ty určitě jsou a budou se držet kréda pana Roberta Váhaly seniora: „Budete-li vyrábět kvalitně, nemusíte se o práci obávat"

Navštivte nás na našem profilu a mějte tak vždy nejčerstvější informace https://www.facebook.com/Vahala.a.spol?fref=ts .

Autor: Asset Media

18.3.2014
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Volební sněm hnutí ANO probíhal 26. února v Praze. Andrej Babiš
AKTUALIZOVÁNO
57 10

Volby by vyhrálo ANO. Lidovci se STAN by se do Sněmovny nedostali

Ilustrační foto.
10

Kšeftování s léky. Na soudy se valí jeden případ za druhým

Rajtoralovi chyběla rodina, shodli se hráči. Má pozitivní vliv, říká Hašek

Co třeba vzpomínka na to, jak František Rajtoral na Schalke nádhernou brankou vynutil pro Plzeň prodloužení nervydrásajícího fotbalového poháru? Pro fanoušky kulatého nesmyslu hřejivá vzpomínka na jedno z nejpěknějších období světlovlasého kluka z Příbrami, který si v neděli vzal život.

Kmoníček se setkal s Trumpem. Předal mu pověřovací listiny

Nový český velvyslanec v USA Hynek Kmoníček se setkal s americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Předal mu pověřovací listiny. Kmoníček to uvedl na svém twitterovém účtu.

Le Penová odstoupí z čela Národní fronty. Dočasně?

Kandidátka na francouzskou prezidentku Marine Le Penová nepovede Národní frontu. Uvedla to jen den poté, co postoupila do druhého kola voleb, ve kterém se utká s centralistou Emmanuelem Macronem.

Nové varhany pro Svatovítskou katedrálu vytvoří španělská firma, za 70 milionů

Zástupci nadačního fondu dnes ohlásili na Pražském hradě jméno výrobce, který zhotoví nové varhany pro Svatovítskou katedrálu. Bude to varhanářská firma Gerharda Grenzinga. Slavnostního oznámení se zúčastnil i premiér Bohuslav Sobotka a kardinál Dominik Duka.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies