Nejdůležitější zásadou při výrobě poctivých šunek, paštik, klobás a také tradičních špekáčků by mělo být dodržování vysoké úrovně kvality výrobků s vysokým podílem ruční práce. Ve výrobcích od Váhalů nenajdete separát, mouku či sóju. Naopak mají vysoký obsah masa a jsou bezlepkové. Důkazem jsou výrobky jako Tradiční bůček, Tradiční pečeně a Tradiční plecko s obsahem masa 97 %, či Tradiční klobása s obsahem 80 % masa. Tyto výrobky mají další benefit - obsahují jen jedno „éčko", kterým je solící směs. Český zákazník od výrobců žádá pravdivé informace a jedině takto si důvěru zákazníka může značka VÁHALA získat - složení výrobků od Váhalů si vždy můžete ověřit přímo z domova! Neváhejte tedy zalistovat Váhalovým katalogem, či navštívit některou z firemních prodejen v Brně, Hradci Králové, Hranicích či Valašském Meziříčí a vybrat si tu pravou tradiční lahůdku.
Kromě důrazu na kvalitu svých výrobků není rodinná firma VÁHALA lhostejná ani ke svému okolí. V rámci podpory dobročinných organizací spolupracuje například s Charitou či Diakonií a sponzoruje regionální spolky tělesně postižených či podporuje neziskové organizace.
Originalita, poctivá výroba a tradice přinesly Váhalovým produktům mnohá ocenění dosažená nejen v Česku, ale také v jiných evropských zemích, např. Špekáčky extra vázané získaly na letošním potravinářském veletrhu Salima v Brně nejvyšší ocenění - Zlatou Salimu 2014, či Masopustní klobása získala vítězství v soutěži „O nejlepší valašskou klobásku" při tradiční oslavě Masopustu v Rožnově pod Radhoštěm.
A vize do budoucna? Ty určitě jsou a budou se držet kréda pana Roberta Váhaly seniora: „Budete-li vyrábět kvalitně, nemusíte se o práci obávat"
Navštivte nás na našem profilu a mějte tak vždy nejčerstvější informace https://www.facebook.com/Vahala.a.spol?fref=ts .