Jarní úklid se stává téměř stejně neoblíbeným výrazem jako úklid vánoční. Zima pořádně nebyla a už zase gruntovat? Převážně starší generace na jarním úklidu trvají nesmlouvavě – vyklepat koberce, umýt okna, zimní oblečení vyprat, zimní boty vyčistit a uskladnit.


Problém uskladnění čehokoliv řeší služba samoskladování a řetězec 3 pražských poboček Less Mess. Kromě pronájmu skladových prostor je možné využít i služby prodeje obalového materiálu. Krabice, lepenky, popisovače, lepicí pásky, pytle různých velikostí, zkrátka vše, co je nutné pro zabalení zimního oblečení, obuvi, lyží, skútru, snowboardu, zkrátka takřka čehokoliv, je k dostání na všech pobočkách v Dejvicích, Holešovicích a na Pankráci.
Jak tedy řešit úklid a nedostatek úložného prostoru v klidu a bez vzteklého namrskání věcí do přecpaných skříní nebo na nepřehlednou půdu? Řešení šité na míru pražských bytů, sklepů a garáží přinesl řetězec samoúložných skladů Less Mess Storage.


Zdroj: Youtube


  1) Vyberte si nejbližší lokalitu a velikost skladu.


  2) Vyplňte jednoduchou smlouvu, ať on-line nebo osobně a rozhodněte se o způsobu  platby. Můžete si rovněž zakoupit zámek, krabice a další obalový materiál.


  3) Uskladněte si.

Přístup k uskladněným věcem máte 24 hodin denně, 365 dní v roce. Less Mess patří k profesionálnímu řetězci skladů v Evropě. Nejmodernější zabezpečovací systém pracuje neustále a perfektně tak chrání uložený majetek. Sklady je možné využít jak na dlouhodobé skladování, např. sezónních věcí jako jsou lyže, čluny, oblečení, hodnotné dárky apod., tak pro krátkodobé uskladnění cenností před odjezdem na služební cestu či dovolenou.
Holešovice: +420 296 788 111, holesovice@lessmess-storage.com
Dejvice: +420 235 301 829, dejvice@lessmess-storage.com
Pankrác: +420 241 485 570, pankrac@lessmess-storage.com


Více informací: http://www.lessmess.cz/

KOMERČNÍ PREZENTACE