Jelikož nikdo z rodiny není nijak zvláště manuálně zručný ani zkušený, abychom zvládli výměnu oken či následné zednické práce svépomocí, byli jsme zcela odkázáni na Idealfenster CZ. Telefonicky jsme domluvili první návštěvu. Pán, který přijel, s námi nejdříve diskutoval typové a technologické možnosti oken. Nutno podotknou, že se nám nesnažil podsunout nejdražší řešení, ale prošel s námi celý dům a po prokonzultování možností jsme došli ke zlaté střední cestě – plastová izolační trojsklo Thermoplus a plastový profil Ideal 8000 s dřevěným dekorem třešně. Z nabídnutého vzorníku, který měl doslova nepřeberné množství barev, jsme vybrali i žaluzie v odstínu syté vanilky. Rovnou proběhlo zaměření oken a sestavení návrhu objednávky, coby podkladu pro výrobu. Emailem nám následně přišla smlouva o dílo s cenovou nabídkou, kde byly jednotlivé výrobky přesně specifikovány. Výroba samotná zabrala 7 týdnů, přesně dle domluvy. Následně byly na pořadu dne samotné práce.

Zdroj: AssetMedia

Aluplast Ideal 8000 je vysoce kvalitní německý profilový systém se stavební hloubkou 85mm. Souhrou velké stavební hloubky s pohledným designem vznikl okenní systém, který je nejen energeticky úsporný, ale i vzhledové na nejvyšší úrovni. Velká stavební hloubka, jakož i šestikomorová konstrukce zajišťují optimální tepelnou izolaci a příjemné ticho.


Příjezd řemeslníků proběhl na domluvený čas. Přiznám, že jsme měli z průběhu prací obavy. Samozřejmě byl interiér domu připraven, nábytek odstěhovaný od oken a vše zakryto igelity. Nepořádek, který v průběhu prací vznikal, zdaleka nebyl tak hrozný, jak jsme čekali. Vybourání starých oken a dveří a vsazení nových zabralo první den prací, druhý den probíhaly zednické práce. Když vznikl za chodu nějaký provozní problém, vše se komunikovalo s velice příjemnými řemeslníky přímo na místě a následně telefonicky zajistilo a zaevidovalo s kanceláří.
Závěrem můžeme říct, že byť jsme se nových oken a objednání firmy báli, společnost Idealfenster CZ můžeme jen doporučit. Především vřelý přístup, možnost domluvy a vzájemná komunikace byly naprosto bezvadné.
Rodina Merrelova, Kladno.

Kontakty Idealfenster:
mobil: 605 257 866
mobil: 724 342 848
e-mail: info@idealfenster.cz
www.idealfenster.cz

Zdroj: AssetMedia

KOMERČNÍ PREZENTACE