Jeden z nejvýznamnějších směrů nasazování optických přístupových sítí je právě pasivní optická síť (PON - Passive Optical Network). Pasivní optická síť umožňuje oproti aktivní síti snížit náklady na výstavbu a provoz. U pasivních sítí dochází jak k úspoře počtu tažených optických vláken, tak vybavení potřebného pro fungování sítě. Zároveň GPON (Gigabit PON) podporuje vyšší přenosové rychlosti a zlepšuje zabezpečení.

Zdroj: AssetMedia


Technologie GPON využívá kladenský SAT - AN CableNet již dva roky
Výše popsaná technologie GPON nabízí přístup k pokročilým "triple-play" službám, tedy internetu, televizi a hlasovým službám. Standard pasivní optické sítě GPON umožňuje přenos rychlostí 2,4 /1,25 Gb/s na uživatele s využitím WDM, což umožňuje přenos signálů v jednom vlákně za použití různých vlnových délek.

Zdroj: AssetMedia
Vlnový multiplex (wavelength - division multiplexing, WDM) představuje v optických sítích technologii, kterou se při přenosu multiplexuje více optických signálů v jednom optickém vlákně s použitím rozdílných vlnových délek (barev). Je tak umožněno rozšířit kapacitu média nebo provést obousměrnou komunikaci na jednom optickém vlákně. Co se týká srovnání s používanými technologiemi přenosu pomocí koaxiálních kabelů, které používají někteří poskytovatele TV signálu, je WDM řešení daleko stabilnější, rychlejší a spolehlivější. Na tuto technologii je pak provedeno napojení WiFi antén v okrajových částech města, kterou dle možnosti dosahu obsluhuje SAT – AN CableNet region Kladenska dodávkou internetových služeb.
Zdroj: AssetMediaSlužby společnosti SAT – AN CableNet zahrnují neomezené, velmi rychlé a spolehlivé bezdrátové připojení k internetu. Připojení přes optické vlákno přivedené až do optické zásuvky umístěné v bytě zákazníka (Fiber To The Home) je v současné době nejmodernější a nejkvalitnější způsob pro vysokorychlostní přenosy dat, multimediální aplikace a pro připojení do internetu. Domácí varianta Fiber-To-The-Home znamená dovedení optiky až k samotnému uživateli do účastnické zásuvky s příslušnými porty pro VoIP, datové služby a TV.
Spočítejte si cenu instalace služby: http://www.sat-an.net/kalkulace-za-instalaci


Obchodní zastoupení, prodejna:
Italská 2365, Kladno
311 320 555
844 123 456
info@sat-an.net
www.sat-an.net

KOMERČNÍ PREZENTACE