Člověk pomalu neví, jak se má obléknout, aby nenastydl nebo se naopak zaživa neupekl. Organizmus tak dostává pořádně zabrat. A to jak dětský, tak i ten dospělý. Často tak přichází nachlazení či viróza spojená s rýmou, kašlem, bolestí svalů a kloubů a celkovou slabostí. Nám pak nezbývá nic jiného, než se s takovou nevolností s pomocí léků třeba i týden usilovně prát.

Mnohem jednodušší a příjemnější je preventivně náš organizmus posilovat a těmto problémům předcházet. A přitom stačí tak málo - doplnit jídelníček o látky, které ho udělají odolnějším stejně jako rytíře jeho štít a brnění. A pomůže nám k tomu kdo jiný, než sama příroda. Výborné jsou doplňky stravy obsahující vitamín C.

Jeho stále více oblíbeným zdrojem je třeba rakytník. U nás ho více známe až z posledních let. Už od pradávna je ale hojně využíván v lidovém léčitelství na území Sibiře, Mongolska a Číny. Neodmyslitelně patří také k tibetské tradiční medicíně. Ta jej využívá jako vysoce účinný prostředek při regeneraci organizmu nebo intoxikacích a kardiovaskulárních problémech. Například rakytníkový sirup nám posílí imunitu, zvýší odolnost proti stresu a obrní nás proti virům a bakteriím. Pokud někomu rakytník nechutná, může místo sirupu využít třeba kapsle. Rakytníkový olej můžeme také použít ve spojení s hlívou ústřičnou. Ta snižuje hladinu cholesterolu a naopak zvyšuje odolnost proti infekcím a tvorbu červených krvinek. Pomáhá při zánětlivých onemocněních, virovým, bakteriálním a plísňovým chorobám. Pokud zrovna nechceme hledat recepty ve stylu "hlíva stokrát jinak", můžeme ji jednoduše použít ve formě snadno vstřebatelných tablet a kapslí. Výtažky ve formě tablet nebo kapek z kořene i natě třapatky (echinacei) nám zase uleví při nachlazení, infekci horních cest dýchacích i v boji s chřipkou. Prevence proti nešvarům, které v sobě ukrývá podzimní sychravé počasí, je důležitá i pro děti. Jejich organizmus je mnohdy daleko náchylnější než u dospělého člověka.

Jak do dětí tyto látky dostat? Můžeme na to jít hravou formou. Třeba v podobě Dračího sirupu, Hlíváčku nebo Rakytníčku. Preparátů je na našem trhu celá řada. A protože žijeme v jednadvacátém století, nemusíme hned chodit pro podrobné informace do lékárny a čekat tam ve frontě. Ještě tam chytneme nějaký bacil. Například s pomocí osvědčené internetové lékárny www.lekarnaexpres.cz v klidu a z pohodlí obývacího pokoje porovnáme a objednáme nabízené produkty mnoha výrobců.

KOMERČNÍ PREZENTACE