Na původním pozemku stávalo golfové hřiště a domek pro golfový klub. První budova byla postavena v roce 2001. Po několika letech úspěšného fungování začal majitel stavět druhou budovu, jejíž součástí byl i kongresový sál pro 1000 osob. Sál o rozměrech 1800 m2 byl a je dodnes jedním z největších v plzeňském kraji. V dalších letech manželé Kebrlovi realizovali posledním významnou stavbu budovy C, s dalšími ubytovacími kapacitami, které v návaznosti na akce v kongresovém sále přestaly dostačovat. Na tyto stavební práce začala navazovat další modernizace původních budov a gastronomických provozů, které vlastně trvají dodnes.

V současné době tvoří hotelový komplex tři objekty, každý z objektů prošel během let mnohými přestavbami, aby získal dnešní podobu.

"V loňském roce jsme instalovali klimatizační jednotky do většiny ubytovací kapacity a proběhla kompletní výměna koberců. Pro letošní rok jsme se rozhodli investovat do rozsáhlé rekonstrukce a koupelen na pokojích Economy. Snažíme se, aby se u nás stále něco dělo a hosté při opakovaných návštěvách mohli vždy vidět něco nového," shrnuje ředitel hotelu Libor Vlach.


Velkorysý hotel je umístěn v oáze klidu, v malebném prostředí Borského parku. Člověk nemá v první chvíli pocit, že přijel do západočeské metropole. Hosté zde mají na svou práci klid a patřičný komfort. Přesto se pulsující centrum města nachází pouhých 10 minut jízdy od hotelu.


Parkhotel nabízí ideální podmínky pro jakýkoliv typ konferencí. Klienti zde mohou využít prostoru 9 konferenčních salónků a 2 kongresových sálů. S možností vzájemného propojení kapacit nabízí hotel prostor až pro 2000 osob. Sály jsou vystavěny dle nejnovějších poznatků v ergonomii a akustice, mají denní světlo a jsou klimatizované. V teplých měsících je připraveno několik teras, obklopených krásnou přírodou. Řada hotelových hostů na terasách relaxuje po náročném pracovním dni u šálku kávy. Na jedné z teras je umístěn relaxační bazén s lehátky, kde si hosté mohou vychutnat některý z osvěžujících koktejlů. Terasy se přes léto mnohokrát stávají centrem společenských firemních večírků, doprovázených hudbou s vybranými gastronomickými pokrmy. V gastronomické nabídce nechybí ani široká škála rautů, živé venkovní grilování, či míchání koktejlů. Hosté Parkhotelu vůbec nemusí řešit problém s parkováním. Na hotelový komplex navazuje privátní parkovací plocha s kapacitou pro 350 automobilů, které je pro všechny klienty zdarma.


Aby mohl hotel takto produktivně fungovat, stojí to všechny zaměstnance mnoho úsilí. Kongresový hotel hosté navštěvují především k pracovním účelům. Je proto potřeba se klientům patřičně věnovat a poskytnout jim příjemné rodinné zázemí, aby se v hotelu cítili jako doma. Kvalitní péče o klienty se hotelu vrací formou spokojených klientů, kteří se do hotelu opakovaně vrací. Stále více významných mezinárodních kongresů vyhledává prostory Parkhotelu Plzeň, stejně tak přibývá významných společenských akcí, plesů a koncertů.

KOMERČNÍ PREZENTACE