Tsssssss, cvak, klik … naprosto tradiční a samozřejmé zvuky, které doprovází otevření každého nápoje. Nebo by alespoň měly. Uvědomujeme si vlastně jejich význam? Nejen nápoje v nejrozmanitějších obalech se pro nás staly naprosto běžnou součástí života, ovšem již málokoho z nás napadne, že obalové materiály mají za sebou často velmi strastiplnou cestu. Od výrobce k finálnímu spotřebiteli provází obalové materiály mnoho více či méně nežádoucích spolucestujících. Jako finálního spotřebitele nás ani nenapadne uvažovat o bezzávadnosti obsahu a považujeme jak již zmiňované nápoje, tak například kosmetické výrobky, léky či jen obyčejný kečup automaticky za bezzávadné. Můžeme?

Můžeme! Přesně od toho tu je firma Albertina. Tento stabilní český dodavatel s více jak dvacetiletou tradicí se může pyšnit nejen dlouholetou zkušeností na poli výroby balicích, plnicích a etiketovacích strojů, ale rozhodně také portfoliem klientů světoznámých jmen. Od svého založení firma dodala a nainstalovala více jak tisíc linek a zařízení pro firmy jako jsou např. Nestlé, Dr. Oetker, Barum, Bochemie a mnoho mnoho dalších. Nabídka firmy zahrnuje široký sortiment, který nalézá uplatnění zejména v potravinářském, kosmetickém, chemickém a farmaceutickém průmyslu.

Zdroj: Youtube

Za dlouhodobým úspěchem firmy stojí nejen stabilní zázemí, ale také tým zkušených konstruktérů a techniků, který se Albertina snaží rozšířit jak o zkušené borce na poli strojního zaměření, tak i o šikovné studenty či absolventy strojních a technických oborů. Máte co nabídnout, či se chcete jen o této zajímavé firmě dozvědět více?

Neváhejte navštívit firemní profil na sociální síti nebo video kanál:

https://www.youtube.com/user/AlbertinaTrading 

https://www.facebook.com/AlbertinaTrading?fref=ts

KOMERČNÍ PREZENTACE