VYBERTE SI REGION

Bylinkový jarní vývar

recept zaslal radim Vilkoš, Ostrava

7.3.2012
SDÍLEJ:

jarní receptyFoto: Bürgerová

Ingredience:
1,5 l vývaru z masa na velikonoční nádivku - vepřové i uzené

1 vejce natvrdo uvařené

zelené bylinky - pažitka, petrželka, celerová nať, libeček, kvítky sedmikrásek

sůl, pepř, vegeta, maggi

POstup:

Množství vývaru a vajíček závisí na počtu osob - na osobu počítáme 1/4 l vývaru a 1/4 vejce. Zužitkujeme vývar z masa, které jsme vařili na velikonoční nádivku. Na zahrádce a na louce natrháme čerstvé jarní bylinky.
Do vývaru rozkrojíme vejce, ochutíme ho lžičkou vegety, kouskem maggi, pepřem a podle potřeby osolíme. Nalijeme na talíře a ozdobíme čerstvými sedmikráskami.

Autor: Kristýna Bürgerová

7.3.2012 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Bugatti už prodalo 220 nových Chironů. Kupci na auto mohou čekat i tři roky

Od představení modelu Chiron v březnu letošního roku už automobilka Bugatti našla kupce pro 220 exemplářů tohoto nástupce legendárního Veyronu. Z auta se však zatím raduje jediný zákazník, všichni ostatní ještě musejí čekat.

Zmlátil dvě ženy. Zdržely jej ve prý ve frontě u pokladny

Pardubice - Z výtržnictví obvinila pardubická policie 47letého muže, který měl zmlátit dvě ženy. Jednu vážně zranil.

EET padá na zákazníky, restaurace zdražují

Berounsko - V jaké míře zasahuje nová povinnost elektronické evidence tržeb hospodským do provozu restaurací? Je jim na obtíž, nebo se s ní po sedmi dnech už sžili? Na Berounsku převažují zastánci prvního názoru.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2016, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies