Stačí jen správně odpovědět na otázku a dva soutěžící vyhrávají.

Pro koho je vhodný tlakoměr OMRON M6 Comfort?:

A) Pro všechny věkové kategorie.
B) Pro dospělé osoby.
C) Jen pro děti.

Správné odpovědi zasílejte na číslo 9001107. Cena sms je 7 Kč. Technicky zajišťuje ATS, www.platmobilem.cz, (infolinka 296 363 199) . Tvar sms DEN OMRON AneboBneboC JMENOaPRIJMENI ADRESA PSC.

Ze všech odpovědí zaslaných od 17.5. do 19.5.2015 vybereme 150. a 450. správnou sms.

17. května 2016 je Světovým dnem hypertenze, stanovený Světovou ligou proti hypertenzi. Tento den byl stanoven proto, aby upozornil na vážné zdravotní komplikace provázející hypertenzi a potřebu kontroly krevního tlaku, například měřením doma.

Spolehlivými a přesnými přístroji na měření krevního tlaku jsou tlakoměry Omron.

Tlakoměry OMRON M6 Comfort kromě spolehlivě naměřených hodnot krevního tlaku, disponují také unikátní Intelli manžetou, která odstraňuje chyby při nesprávném umístění manžety okolo paže. Měření se tak stává mnohem jednodušší a přesnější, protože je prakticky nemožné ji špatně umístit. Snímací plocha obepíná celý obvod paže, jakákoliv pozice je možná. Žádný problém je-li hadička 180 stupňů od tepny. Výsledky jsou vždy přesné. Tato manžeta se navíc dá použít na standardní i silnější paži. Intelli manžeta pomáhá bezchybnému měření krevního tlaku v domácích podmínkách, proto se lékaři při diagnostice a léčbě hypertenze na takto změřené hodnoty mohou spolehnout a stanovit odpovídající a účinnou léčbu.

Více informací naleznete na www.krevnitlak.cz a www.1ze3.cz.