Co je součástí produktu Humer Sinusitis?
a) Polyoly - mikro-povlak, voda, příchuť máty
b) Čajovník čínský, Brusnice borůvka, Americká brusinka, Černý bez
c) Voda, Vinná réva, Černý bez

Odpověď najdete na webu www.humercz.cz

Správné odpovědi zasílejte na číslo 9001107. Cena sms je 7 Kč. Technicky zajišťuje ATS, www.platmobilem.cz, (infolinka 296 363 199). Tvar sms DEN HUMER  AneboBneboC JMENOaPRIJMENI ADRESA PSC. Správné odpovědi zasílejte od 29. 9. do 2. 10. 2017, vybereme  10.,50.,100.,150.,200. sms.

Přichází podzim a s ním i období chřipek a častého nachlazení. Buďte letos připraveni a vyzbrojte se 100% přírodními, účinnými  a klinicky ověřenými bojovníky Humer pro celou rodinu!

Nosní sprej HUMER Stop Virus je přírodní prostředek, který pomáhá při nástupu prvních příznaků chřipky či nachlazení i jako prevence v období chřipkových epidemií. Svěží příchuť máty zajišťuje příjemné použití. Sprej pomáhá účinně eliminovat viry v nosní dutině a zároveň působí proti invazi nových virů. Vhodný pro děti od 1 roku, dospělé, kojící i těhotné.

Sprej do krku HUMER Akutní bolest hrdla, faryngitida je 100% přírodní přípravek vhodný pro úlevu od bolesti v krku. Působení výtažků z rostlin pomáhá ničit viry a bakterie.  Vytvořená ochranná vrstva rovněž chrání povrch hrdla před vysycháním a drážděním, a tím snižuje bolestivost. Lahodná příchuť medu zajišťuje příjemné použití. Vhodný pro děti od 3 let, dospělé, kojící i těhotné.

Nosní sprej Humer Sinusitis, velmi ucpaný nos, rýma je 100% přírodní přípravek vhodný pro zmírnění projevů zánětu vedlejších nosních dutin. Díky své hypertonicitě a působení výtažků z rostlin rychle uvolňuje nos, mírní tlak v dutinách a pomáhá ničit bakterie a viry. Výsledkem je okamžitá úleva od příznaků nemoci a bolesti. Brání dalšímu šíření virové infekce.  Vhodný pro děti od 12 let a dospělé.