Z dosud nezjištěných příčin nabourala řidička bílého služebního Peugeotu 107 nejprve do felicie zaparkované na levé straně u chodníku. Peugeot následně ukončil svoji jízdu nárazem ve zděném oplocení domu. Náraz zcela zdemoloval přední část malého vozu.

Zraněnou šoférku, jež utrpěla úraz hlavy, ošetřili záchranáři. Pomáhali také kladenští hasiči, kteří odklidili vyteklé kapaliny. Na místě vyšetřovali událost i policisté. Škody jsou předběžně odhadovány na 80 korun.

Jak potvrdila kladenskému deníku policejní mluvčí Michaela Nováková, jedenatřicetiletá žena vyjela mimo komunikaci z neznámého důvodu. „Nárazem poškodila kromě auta také vrata a zeď v kladenské ulici v Buštěhradu. Alkohol byl u řidičky vyloučen," sdělila Nováková.

„Slyšela jsem velkou ránu, přiběhla k oknu a koukám, že je před domem nabourané auto. Paní krvácela na hlavě. Byl to pro mě šok. O kus dál jsem zahlédla bílou dodávku, která couvala a odjížděla. Jestli to s tím ale souviselo, to nevím," řekla dívka ze sousedství, která byla na místě kolize jako jedna z prvních.

Verze se záhadnou dodávkou, které se měla dle některých lidí údajně řidička peugeotu na silnici vyhýbat, ale oficiálně nikým potvrzena nebyla. Bílé auto viděli svědci pouze couvat a odjíždět, ovšem až po nárazu peugeotu do zdi, když vyběhli ven z obchodů. Patrně tedy pohyb dodávky v místě s nehodou nesouvisel.