Areály v krajiŠibeniční vrch - denně 14 až 18 hodin, 40 cm sněhu, odpolední jízdenka 160 korun.

Monínec - denně 9 až 21 hodin, 50 cm sněhu, čtyřhodinová jízdenka 430 korun.

Chotouň - denně 9 až 21 hodin, 70 cm sněhu, čtyřhodinová jízdenka 220 korun.

Lyžařský areál Šibeniční vrch u Mnichovic nedaleko Prahy bude podle provozovatele Jana Zenkla v provozu minimálně do konce ledna. „Podmínky jsou ideální, v noci trochu napadlo, rozhrnuli jsme trošku zásob, ale ještě máme," sdělil Jan Zenkl.

Na svahu v Chotouni u Prahy je stále 60 až 100 centimetrů sněhu. „Lyžujeme, sněhu máme dost. Je tady úplně nabito, jsme malí a blízko Prahy," 
řekl provozovatel Jan Němeček. Dostatek lidí má podle něj sjezdovka i přes týden, denně tam přijedou lyžovat dva autobusy s dětmi z mateřských škol.

Na sjezdovce u největšího krajského střediska Monínec u Sedlce-Prčice na Příbramsku také v noci na dnešek napadlo deset až 15 centimetrů nového sněhu. „Máme asi 30 až 40 centimetrů sněhu a předpověď na další dny vypadá příjemně," uvedl provozovatel Jan Krejčí.

Provoz zatím nezahájila sjezdovka v Kvasejovicích 
u Sedlce-Prčice ani příbramská sjezdovka Padák. Podle mluvčí Příbrami Pavlíny Svobodové nebude letos příbramský svah zprovozněn kvůli tomu, že nikdo z bývalého vedení města nepokračoval v jednání o prodloužení smlouvy 
s provozovatelem. Firma Novadus by v provozování sjezdovky pokračovala jen za předpokladu, že by ztrátový provoz město podpořilo částkou 700 tisíc až milion korun.