Podle informací Kladenského deníku žena v prodejně neutrpěla žádné zranění, přesto byla rozrušená a odvezena k ošetření. Posléze ji ve službě vystřídala kolegyně.

Na čerpací stanici se neprodleně dostavili manažeři společnosti, aby společně vyčíslili způsobenou škodu.

Jak řekla Kladenskému deníku policejní mluvčí Michaela Nováková, zatím neznámý pachatel obsluze čerpací stanice hrozil pistolí. "Tvrdil, že má zbraň schovanou v kapse. Odnesl si několik tisíc korun," uvedla mluvčí Nováková.

Ve Slaném se odehrála policejní honička

Policejní honička se odehrála ve Slaném. Řidič osobáku ujel od čerpací stanice, aniž by zaplatil. Událost se stala před zraky lidí už ve čtvrtek dopoledne. Hlídky se na auto zavěsily na výjezdu z města v Lázeňské ulici a podezřelého pronásledovaly až do Vítova.

Tam teprve na opakovanou výzvu řidič sice zastavil, ale z vozidla utekl. Policisté za ním běželi přes pole a vystřelili varovně do vzduchu. Výtečníka nakonec muži zákona dopadli. Ukázalo se, že se jedná o třicetiletého recidivistu z Chomutovska, který ani nemá řidičák.

Vůz, ve kterém cestoval, byl kradený. Muž riskoval moc, v autě vezl navíc přítelkyni s měsíčním dítětem. Nyní mu hrozí mu až tři roky za mřížemi. Informaci potvrdila kladenská policejní mluvčí Michaela Nováková.